Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili yeni açıklama: 'Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın'

Deniz Akkaya, 'burnu sürtsün' diye Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim ettiğini söylediği kızıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Akkaya, kızına ait ikinci bir telefon bulduğunu duyurdu: "Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın. Bütün güvenim yerle bir..."

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili yeni açıklama: 'Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın'

Eski ünlü manken Deniz Akkaya, eski eşi Efe Önbilgin'den olan kızıyla ilgili açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Kızına ait ikinci bir telefon bulduğunu açıklaya  Akkaya, "Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın. Bütün güvenim yerle bir... Yepyeni bir iPhone... Yine kilitli ama kendi ismi yazıyor. Allah’ım sen aklıma mukayyet ol" dedi. 

Öte yandan Deniz Akkaya ve 15 yaşındaki kızının karakolluk olmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçmişti.

KONUŞMA YASAĞI

Hürriyet'te yer alan habere göre; Bakanlık, Akkaya’nın kızını koruma altına almıştı. Deniz Akkaya ile bu kez şef Somer Sivrioğlu adliyelik oldu.

Sivrioğlu, sosyal medya üzerinden kendisini hedef alarak itibarsızlaştırmaya çalıştığı ve kara kampanya yürüttüğü gerekçesiyle Deniz Akkaya hakkında 1 ay konuşmama kararı aldırdı.

DENİZ AKKAYA VE KIZI ARASINDA NE YAŞANDI?

2009 yılında Efe Önbilgin ile beraberliğinden doğan 16 yaşındaki kızı Ayşe ile ciddi sorunlar yaşadığını belirten Deniz Akkaya açıklamalarıyla gündem oldu.

Kızının kendisine zarar verdiğini söyleyen Akkaya'nın paylaşımları ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti ve kızı koruma altına aldı.

Deniz Akkaya'nın 'burnu sürtsün' diye Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim ettiğini söylediği  kızının ifadesi ortaya çıktı. Annesinin kendisini darp ettiğini iddia eden 16 yaşındaki kız, Akkaya'nın çenesine termos atarak yaraladığını ve yere yatırıp boğazına sarıldığını ifade etti.


Haber Kaynağı : 12punto

Aile ve Sosyal Hizmetler Deniz Akkaya Efe Önbilgin somer sivrioğlu

İlgili Haberler