Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı, İbrahim Tatlıses'in filminde oynamış

Duygu Nebioğlu yıllar sonra babasının Metin Akpınar olduğunu öğrendikten sonra ablasının babasınını da ünlü gazeteci Uğur Dündar olduğunu iddia etmişti. Ancak DNA testini yayınlayan Dündar bu iddiayı yalanlamıştı. Tüm bunlar yaşanırken anne Suphiye Orancı'nın bir dönem sinema filminde oynadığı ortaya çıktı.

Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı, İbrahim Tatlıses'in filminde oynamış

Duygu Nebioğlu'nun, Metin Akpınar'a karşı açtığı baba olma davası ve anne Suphiye Orancı'nın yaşadığı olaylar, Türkiye'nin gündemine oturdu.

Suphiye Orancı'nın fotoğrafı sonunda gün yüzüne çıktı ve ismini 'Sofi' olarak değiştirmiş olduğu, yıllar önce dört küçük çocuğunu bırakarak Almanya'ya kaçtığı ifade edildi.

Bu olay aslında 1989'da Hürriyet Gazetesi'nde haber olmuştu.

2010 YILINDA GÖRÜŞMÜŞLER

DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi annesi Suphiye Orancı ile iletişime geçmeye çalışıyor.

Nebioğlu, geçmişte Almanya'da yaşayan annesinin altı çocuğu olduğunu belirtti, bunların ikisinin Almanya'daki evliliğinden olduğunu ve dördünün ise evlilik dışı ilişkiden olduğunu ifade etti. Nebioğlu, annesiyle son görüşmesini 2010 yılında yaptığını ve 14 yıldır annesiyle iletişim kurmadığını söyledi.

Annesi Suphiye Orancı'nın Metin Akpınar'la olan ilişkisinin tek gecelik olmadığını düşündüğünü belirten Nebioğlu, annesinin geçmişte ünlü isimlerle arkadaşlık yaptığını da iddia etti.

Annesinin, İbrahim Tatlıses'in bir filmine bile katıldığını söyledi.


Haber Kaynağı : 12punto

Duygu Nebioğlu İbrahim Tatlıses Suphiye Orancı Metin Akpınar Uğur Dündar

İlgili Haberler