Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Engin Polat'ın annesi Şükran Polat: 'Sizlere oy veren ellerimiz kırılaydı!'

Kara para aklama ve vergi kaçırma soruşturmasında tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti gündemdeki sıcaklığını koruyor. Engin Polat'ın annesi Şükran Polat, yaptığı açıklamayla üstü kapalı bir şekilde iktidarı hedef aldı: "Sizlere oy veren ellerimiz kırılaydı"

Engin Polat'ın annesi Şükran Polat: 'Sizlere oy veren ellerimiz kırılaydı!'

Haklarında 'Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet' suçlarından soruşturma başlatılan ve 5 Kasım tarihinde tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti yine gündeme geldi.

'ZULÜM YAŞIYORUZ!'

Engin Polat'ın annesi Şükran Polat, "Geciken adalet, adalet değildir. Bu zulmü bize yaşatanlar sizlere oy veren ellerimiz kırılaydı" açıklamasını yaptı.

ENGİN POLAT KİMDİR? 

Instagram'da 7 milyona yakın, TikTok'ta 1,5 milyona yakın, Twitter'da ise 250 bin takipçisi bulunan Dilan Polat'ın, eşi Engin Polat'ın ise Instagram'da 1,5 milyona yakın, TikTok'ta 70 bin, Twitter'da 34 bin takipçisi bulunuyor.

Engin Polat, 3 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Engin Polat aslen İstanbullu olduğu söylense de bazı kaynaklarda Ankaralı olduğu da söylenmektedir.

DİLAN POLAT KİMDİR? 

Dilan Polat, ünlülerin doğum fotoğraflarını çekerek yaşamını kazanırken, bir süren sonra sosyal medyada fenomen oldu. Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde doğdu. İki kardeşi bulunan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyüdü.

Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına adım atan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yaptı. Doğum fotoğrafçılığının ardından 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açtı. Dilan Polat adıyla açılan güzellik merkezinin Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunmaktadır. Polat, kendisine insanları güzelleştirmeyi misyon edindiğini açıkladı.

Dilan Polat, 2017 yılında kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi açtı. Bu merkez daha sonra Türkiye'nin dört bir yanında şubeler yoluyla yaygınlaştı. Estetik, kozmetik, kuyumculuk, gayrimenkul, otomotiv, inşaat ve turizm şirketleri olan Polat çifti, bu süreçte lüks yaşamı, birbirlerine aldıkları pahalı hediyelerle gündeme geldi.

Engin Polat'ın evlilik yıldönümünde eşine uçak hediye etmesi ise kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve çiftin sahip olduğu paranın kaynağı sorgulanmaya başlandı. Ancak Engin Polat tepkiler üzerine uçak almadıklarını, kiraladığını iddia etti. 


Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat Engin Polat Şükran Polat

İlgili Haberler