Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Haluk Levent: 'Konserlerden elde edilen gelirler, şehit ailelerine bağışlansın'

Şarkıcı Haluk Levent, verilen şehitlerden veya felaketlerden dolayı ülkece yasa boğulduğumuz acı gelişmelerden sonra konserlerin iptal edilmesine yönelik bir çağrıda bulundu: "Müzik susmasın, konserlerden elde edilen gelirler, şehit ailelerine bağışlansın..."

Haluk Levent: 'Konserlerden elde edilen gelirler, şehit ailelerine bağışlansın'

Haluk Levent, önceki akşam KKTC'de bir mekanda sahne aldı.

Avrupa turnesi hazırlığında olan Levent, "Avrupa'daki dostlarımızla kucaklaşmak istiyorum. Konserlerden o kadar uzak kaldık ki şarkı söylemeyi özledim, hatta bir konserimde kendi şarkımın sözlerini unuttum, benim için enteresan bir durumdu" dedi.

'OLAN HEP EMEKÇİLERE OLUYOR'

Pençe-Kilit Harekatı operasyon bölgesinde şehit olan Müslüm Özdemir’in ailesine ev alınmasına da değinen Haluk Levent, "Bu konuda ilk kez konuşuyorum, şehit haberleri gelince içimiz parçalanıyor ama sadece müzik susuyor, spor müsabakaları devam ediyor. Olan hep, emekçi müzisyenlere oluyor.

Müzik susmasın, konser verilsin ama buradan elde edilen gelir şehit ailelerine bağışlansın. Ben bunu kendime ilke edindim. Konser geliriyle Hasan Can Kaya ile evi aldık, Melek Mosso da evin eşyalarını aldı. Bu zor zamanlarda insanların birbirlerine kenetlenmiş olması mutlu ve umutlu hissettiriyor herkesi" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Haluk Levent konser KKTC

İlgili Haberler