Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a: 'Şakalaştık bitti'

Hasan Can Kaya'nın meslektaşı Cem Yılmaz'a 'veteran komedyen' demesi tartışma yaratmıştı. İki komedyen arasındaki atışma bir süre gündemde kaldı. Kaya, Yılmaz ile ilgili bir soruya "Şakalaştık bitti" cevabını verdi.

Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a: 'Şakalaştık bitti'

Komedyen Cem Yılmaz, 'CMXXIV' adlı kapalı gişe stand up gösterisinde, 'Konuşanlar' programı ve komedyen Hasan Can Kaya'yı tiye aldı. 

Seyircilerin Yılmaz'a "Gebze'den geldik" ifadelerini kullanması üzerine Yılmaz, "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi" dedi.

Ardından, Hasan Can Kaya'nın küfürlü konuşmasına değinen Yılmaz, Kaya'ya göndermede bulundu.

'İZLEDİM AMA OLMAMIŞ'

Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz'ın göndermesine "Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yani meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış" diye yanıt vermişti.

Bir süredir gündemde olan Hasan Can Kaya, önceki akşam bir mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı. 

'SEVGİ DOLU KONUŞUYORUM'

Konuşanlar ile adından söz ettiren ünlü komedyen, "Ben komedyen büyüklerimle ilgili gayet saygılı, sevgi dolu konuşuyorum. Yani zaten böyle güzel bir meslek herkes kendi kitlesiyle mutlu. Böyle futbol gibi, spor branşı gibi veya Survivor gibi kapışılan bir alan değil yani kapışılmanın gereği olan bir alan değil. Tadında yani bence şakalaştık, bitti. Ben açıkçası öyle bakıyorum olaya" açıklamasında bulundu.


Haber Kaynağı : 12punto

Cem Yılmaz Hasan Can Kaya Konuşanlar

İlgili Haberler