Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Mert Yazıcıoğlu'ndan Kızıl Goncalar açıklaması: 'Bize motivasyon kaynağı oluyor'

Dizi ve sinema oyuncusu Mert Yazıcıoğlu, önceki gün İstanbul'da bir AVM'de görüntülendi. Yazıcıoğlu, başrolünde yer aldığı 'Kızıl Goncalar' dizisi hakkında ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, rol arkadaşı Özcan Deniz'e dair de açıklamalarda bulundu.

Mert Yazıcıoğlu'ndan Kızıl Goncalar açıklaması: 'Bize motivasyon kaynağı oluyor'

Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı.

Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen yakışıklı oyuncu, sezonluk ürünleri inceleyip alışveriş yaptı. Muhabirlerle sohbet eden ve Kızıl Goncalar hakkında konuşan ünlü isim, "Seyircinin ilgisine mazhar olmak harika bir duygu. İnsanların yaptığımız işi beğenmesi, bize motivasyon kaynağı oluyor" ifadelerini kullandı

'ÇOK KLAS BİRİSİ'

Ayrıca, aynı dizide oynayan Özcan Deniz'den övgü ile bahseden Yazıcıoğlu, "Özcan Deniz’le 10 sene önce yolumuz kesişti. Çok klas birisi, abi kardeş olduk artık" şeklinde konuştu.

KIZIL GONCALAR KONUSU

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Kızıl Goncalar'ın yapımcılığını Faruk Turgut üstlenirken, senaristliğini Şükrü Necati Şahin yapıyor. Dizinin başrolünde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Mert Yazıcıoğlu Özcan Deniz Kızıl Goncalar