Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: 'Hesabını soracağız!'

Tiyatro ve sinema oyuncusu Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden iki kız babası olduğu ortaya çıkmıştı. Bir süredir sessizliğini koruyan Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama geldi. Nebioğlu, "Zamanı geldiğinde her şeyin hesabını soracağız" dedi.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: 'Hesabını soracağız!'

12punto.com.tr

62 yıldır Göksel Akpınar’la evli olan ve hiç çocuğu olmadığı düşünülen tiyatrocu Metin Akpınar’ın yıllar önce yaşadığı tek gecelik ilişkiden Duygu ve Sevgi adında ikizleri olduğu ortaya çıkmıştı.

Bir süredir sessizliğini koruyan Duygu Nebioğlu, basına yansıyan haberlerden sonra babasının kendisine olan tutumunun değişmediğini söyledi.

'ZAMANI GELDİĞİNDE...'

Instagram'dan paylaşım yapan Nebioğlu, "Bizler umutları kırılmış, umutsuz kalmayan çocuklarız. Benimle paylaştıklarınız bana anlattıklarınız sırrımdır. Zamanı geldiğinde her şeyin hesabını soracağız. Sabır..." ifadelerini kullandı.

METİN AKPINAR NE DEMİŞTİ?

Usta oyuncu Metin Akpınar, Duygu ve Sevgi adında ikizleri olduğunun öğrendikten sonra şu açıklamayı yapmıştı:

"36 yıl önce Antalya’da bir sanatsal etkinlikte tanıştığım kişiyle sadece bir gecelik beraberliğim oldu. Bu olaydan sonra bir daha ne görüştük ne de haberleştik. 24 yıl sonra, bir gün ikiz kardeşler bana ulaşıp babalarının ben olduğumu söylediler. Elbette çok şaşırdım ve sarsıldım..."

NE OLMUŞTU?

Metin Akpınar, 1987'de Suphiye isimli kadınla yaşadığı kısa süreli ilişkiden 1988'de Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu adında ikizler dünyaya geldi.

Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu, anneleri tarafından terk edildikten sonra 6 yaşına kadar Çocuk Esirgeme Yurdu'nda büyüdü. İki kardeş, 1994'te Aksekili Özdener Nebioğlu-Emine Nebioğlu tarafından evlat edinildi.

Duygu Nebioğlu, 21 yaşındayken Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu öğrendikten sonra babalık davası için mahkemeye başvurarak DNA testi yapılmasını istedi.

Gizlilik kararı doğrultusunda Antalya Akseki Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen dava sonuçlanırken DNA testinin sonunda, Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğu saptandı.

Metin Akpınar'ın başta bir kızı olduğu sanıldı, ancak Duygu Nebioğlu'nun Sevgi adında ikiz kardeşi olduğu ortaya çıktı.

1961'de Göksel Akpınar ile yaptığı evliliğinden çocuğu bulunmayan 81 yaşındaki Metin Akpınar, evlilik dışı kızları olduğunu 10 yıl önce öğrendi.


Haber Kaynağı : 12punto

Duygu Nebioğlu Metin Akpınar Instagram

İlgili Haberler