Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: 'Uzun zamandır haber beklediğim kişiden telefon aldım'

DNA testi ile Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, ablası Dilara Gülatan'ın babasının da ünlü bir kişi olduğunu iddia etti. Herkes Gülatan'ın babasının kim olduğunu merak ederken, Nebioğlu sürpriz bir telefon aldığını söyledi.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: 'Uzun zamandır haber beklediğim kişiden telefon aldım'

Yıllar önce ikiz kardeşiyle birlikte bir aileye evlatlık verilen Duygu Nebioğlu, ömrünü gerçek ailesini bulmaya adadı. Yıllardır hukuk mücadelesi veren Nebioğlu, DNA testi ile Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde Günaydın'a röportaj veren Nebioğlu, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Nebioğlu, dört kardeş olduklarını ve ablası Dilara Gülatan'ın babasının da ünlü bir kişi olduğunu, hatta bu kişinin Uğur Dündar olduğunu anlattı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uğur Dündar ise DNA testi yaptırdıklarını ve bu iddianın doğru olmadığını açıkladı.

Duygu Nebioğlu, gündemi sarsan röportaj sonrası Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Almanya'da yaşayan annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için yardım çağrısı yaptı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan bir izleyici ise Dilara Gülatan'ın babasının Yeşilçam'dan ünlü bir sanatçı olduğunu iddia etti.

Zeynep isimli izleyici, Suphiye Orancı'yla yaptığı bir konuşmayı paylaştı ve Orancı'nın "Dilara'nın babası Yeşilçam artistiydi" dediğini ifade etti.

'PARÇALAR YERİNE OTURDUĞUNDA...'

Herkes Dilara Gülatan'ın babasının kim olduğunu merak ederken Duygu Nebioğlu, yeni bir paylaşım yaptı. Nebioğlu şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece, köpeklerimle yürüyüş yaparken beklenmedik bir telefon numarası aldım. Uzun zamandır haber beklediğim kişiden gelen bu numara ile hemen iletişime geçtim. Karşımdaki ses, öyle şeyler anlattı ki, paylaşmak için sabırsızlansam da, hikayenin tüm parçalar yerine oturduğunda sizinle paylaşacağım. Konuşmamızın sonunda, eşinin de benimle konuşmak istediğini söyledi. Telefonu eline alan eşi, sesi titreyerek, 'Eşim şu anda XX yaşında ve XXX hastası.

Uzun süredir hiç konuşmamıştı, ama sizinle iletişim kurmak için o kadar çaba gösterdi ki, şu an çok mutluyum. Yaşam belirtileri göstermeye başladı' diyerek benim içimin umut dolmasını sağladı"


Haber Kaynağı : 12punto

Dilara Gülatan Duygu Nebioğlu Metin Akpınar Müge Anlı ile Tatlı Sert Suphiye Orancı Uğur Dündar

İlgili Haberler