Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Suphiye Orancı olayı: Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’ndan yeni iddialar

Duygu Nebioğlu, DNA testi ile babasının Metin Akpınar olduğunu kanıtlamıştı. Şimdilerde annesi Suphiye Orancı'yı arayan Nebioğlu, 4 kardeş olduklarını ve ablası Dilara'nın babasının ise Uğur Dündar olduğunu anlattı. Nebioğlu, son paylaşımlarında 'Erol Bey' hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Suphiye Orancı olayı: Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’ndan yeni iddialar

Usta sanatçı Metin Akpınar'ın, evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı.

DNA testi ile Akpınar'ın öz kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, geçtiğimiz günlerde ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı.

Almanya'da yaşayan annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için yardım isteyen Nebioğlu, ikizi dışında 2 kardeşinin daha olduğunu anlattı.

Nebioğlu, ablası Dilara Gülatan'ın babasının da gazeteci Uğur Dündar olduğunu açıkladı. DNA testi yaptırdıklarını söyleyen Dündar, bu iddiayı yalanladı.

ÇOCUKLUK ARKADAŞI KONUŞTU

Yeşilçam filmlerini aratmayan olayda; Suphiye Orancı'nın 4 çocuğunu da Erol isimli kişinin üzerine yazdırması ise herkesi şaşırttı.

Suphiye Orancı'nın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi, Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınına bağlandı.

'BİR SÜRE EROL İLE ÇIKTI'

İsmini vermek istemeyen izleyici, "Suphiye, asil, çok güzel, narin, çok tatlı bir arkadaşımdı. Hayat yolunda savrulmuştu. Ona sahip çıkan yoktu. Erol da mahallemizin delikanlısıydı. Bir süre Erol ile çıktı. Sonra Suphiye'nin çocuğu olmuş ve Erol'un annesine bırakmış. Erol'un ismini nüfusa koyması oradan geliyor diye düşündüm" ifadelerini kullandı.

'O TARİHLERDE  EROL BEKARDI'

Annesini bulmak için bilgi toplayan Duygu Nebioğlu ise sosyal medyadan kendisine gelen ihbar mesajını paylaştı:

"Kızım... Sitesinde o tarihte lüks restoranı olan Balmumcu'da babasının evi Bebek'te deniz seviyesinde dairesi olan kişi Erol… olabilirmiş. O tarihlerde Erol bekardı..." şeklindeki mesaj kafaları karıştırdı.

'ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRECEĞİZ'

Nebioğlu dün yaptığı paylaşımda ise Erol isimli kişiyle ilgili yeni açıklamalar yaptı:

"Erol Bey. Sizin hakkınızda ben ciddi bilgiler elde etmeye başladım. Öyle 3 çocuklu falan bir adam değil. Siz bir bana ulaşın lütfen. Sizin güzel bir adam olduğunuzu söylüyorlar. Ben de onu paylaşmak istemiyorum. Çünkü çünküler o kadar çok ki. Teyit de edebiliyorum. Annemin ve başkalarının anlattıklarıyla… Çok şeyi değiştireceğiz..."


Haber Kaynağı : 12punto

Duygu Nebioğlu Dilara Gülatan Metin Akpınar Müge Anlı ile Tatlı Sert Suphiye Orancı

İlgili Haberler