Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

'Neden tarih koyalım' demişti: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan ayrılık kararı

Son dönemin gözde oyuncularından Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın evlenip nikah masasına oturmaları bekleniyordu. Ancak ünlü çiftten ayrılık haberi geldi.

'Neden tarih koyalım' demişti: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan ayrılık kararı

2022 yılından bu yana birliktelik yaşayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrılık kararı aldı.

İki ünlü ismin yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle ayrıldığı ifade ediliyor.

'AKIŞINA BIRAKTIK'

Pınar Deniz bir röportajında evlilik hakkında, "Biz öyle insanlar değiliz. Neden tarih koyalım. Şuan her şeyi akışına bıraktık" demişti.

Ünlü oyuncu, "6 Ağustos 2023 tarihi sana neyi ifade ediyor?" sorusuna ise "Neyi ifade etmeli. Ben şuan hatırlayamadım" demiş ve evlilik teklifi aldığı tarihi hatırlamamıştı.

PINAR DENİZ KİMDİR?

4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Pınar Deniz, aslen Mardinli ve Arap kökenlidir. 2 yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyüdü. Deniz'in açıklamasına göre ilkokula kadar Türkçe konuşmayı bilmiyordu ve sadece Arapça konuşabiliyordu. Bu nedenden ötürü arkadaşları arasında dışlanmamak için Arapça konuşmaya çekindiğini ve utandığını belirtmişti.

Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Star TV'de yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynadı. 2016-2018 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 

Pınar Deniz, 2018 yılında FOX'ta yayımlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı Bir Deli Rüzgar dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırdı. 

Pınar Deniz günümüzde, 2021 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Yargı dizisinde Aşk 101'de birlikte rol aldığı Kaan Urgancıoğlu ile başrolleri paylaşmakta ve "Ceylin Erguvan" karakterini canlandırmaktadır.

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İngiltere'nin Londra Brunel Üniversitesi'nde pazarlama bölümünde tamamlamış ve oyunculuk tutkusunu Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde geliştirmiştir.

Kaan Yıldırım, oyunculuk kariyerine televizyon dizilerinde başlamış ve birçok projede yer almıştır. Özellikle 'Ulan İstanbul' adlı dizideki rolüyle geniş kitlelerce tanınmıştır.


Haber Kaynağı : 12punto

Kaan Yıldırım Pınar Deniz

İlgili Haberler