Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

O fotoğraf ortaya çıktı: Türkiye'nin konuştuğu Suphiye Orancı ile Metin Akpınar aynı filmde rol almış

Metin Akpınar'ın kızı olduğunu DNA sonuçlarıyla kanıtlayan Duygu Nebioğlu aylardır annesini arıyordu. Almanya'da yaşayan anne Suphiye Orancı Müge Anlı'da bulundu. Suphiye Orancı meğerse kızlarının babası Akpınar ile de 'Dönme Dolap' adlı filmde rol almış.

O fotoğraf ortaya çıktı: Türkiye'nin konuştuğu Suphiye Orancı ile Metin Akpınar aynı filmde rol almış

Duygu Nebioğlu annesini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programa başvurmuştu

Yıllar sonra Metin Akpınar'ın kızı olduğunu söyleyerek adından söz ettiren Nebioğlu, Almanya'da yaşayan annesi Suphiye Orancı'yı Müge Anlı aracılığıyla buldu.

4 tanesi evlilik dışı olmak üzere toplam 6 çocuğu olduğu ortaya çıkan Suphiye Orancı'nın Yeşilçam'ın ünlü filmlerinde figüran olarak rol aldığı gündeme gelmişti.

İBRAHİM TATLISES FİLMLERİNDE FİGÜRANMIŞ

İbrahim Tatlıses'in filmlerinde yer aldığı ortaya çıkan Suphiye Orancı meğerse kızlarının babasıyla da karşılıklı oynamış.

Başrollerinde Metin Akpınar ve Zeki Alasya'nın rol aldığı 1983 yapımı 'Dönme Dolap' adlı filmde de yer alan Suphiye Orancı'nın filmdeki sahnesi sosyal medyada paylaşıldı.

SUPHİYE ORANCI KİMDİR?

Suphiye Orancı, Almanya'da yaşamaktadır. Metin Akpınar ile evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen Duygu Nebioğlu, annesinin toplamda 6 çocuğu olduğunu söyledi. Bunlardan ikisinin Almanya'daki bir evlilikten, dördünün ise Metin Akpınar ile olan ilişkiden doğduğu ifade edildi.

Nebioğlu, annesiyle son 14 yıldır hiç görüşmediğini ve onunla sadece internet üzerinden iletişim kurduğunu dile getirdi. Bu süreçte, annesinin kendisine "Babanı bulursan beni kaybedersin" dediğini aktardı.

SUPHİYE ORANCI HANGİ FİLMLERDE ROL ALDI?

Suphiye Orancı, Metin Akpınar ile Dönme Dolap adlı filmde rol almıştır. Orancı ayrıca İbrahim Tatlıses'in Hülya Avşar ile başrolü paylaştığı ' Aşıksın', Seda Sayan ile ' Yorgun', Perihan Savaş ile 'Yalan' ve Mine Çayıroğlu ile 'Sarhoş' gibi yapımlarda da izleyici karşısına çıkmıştır.


Haber Kaynağı : 12punto

Suphiye Orancı Metin Akpınar Duygu Nebioğlu Dönme Dolap

İlgili Haberler