Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Oyuncu Başak Sayan'dan 'Kızıl Goncalar' yorumu: 'Olağanüstü bir senaryo'

RTÜK'ün inceleme başlattığı Kızıl Goncalar sosyal medyanın gündemine yer alıyor. Ünlü oyuncu Başak Sayan tartışmaların odağındaki dizi hakkında, "Olağanüstü bir dizi, olağanüstü bir senaryo" yorumunu yaptı.

Oyuncu Başak Sayan'dan 'Kızıl Goncalar' yorumu: 'Olağanüstü bir senaryo'

12punto.com.tr

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz’in yer aldığı FOX’un Gold Film imzalı dizisi Kızıl Goncalar’ın yayınlanmasının önündeki engeller sürüyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı milyonlarca lira harcanarak yeniden dekore edilen iki mekanındaki çekim izinleri bütün ödemeleri yapıldığı halde iptal edildi. Ardından bir engel de 25 Aralık 2023 tarihinde geldi.

Dizide doktor Levent'i canlandıran Özcan Deniz’in hastane sahnelerinin çekildiği Okmeydanı Darülaceze’deki çekim izinleri, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan gelen talimatla iptal edildi. İkinci kez duran setin çekimleri için yeni mekan arayışı başladı.

'SON YILLARDA İZLEDİĞİM EN ETKİLEYİCİ İŞ'

'Yaprak Dökümü''Sürgün Hayatlar' ve 'Milat'gibi projelerden tanıdığımız Başak Sayan, tartışmaların odağındaki Kızıl Goncalar dizisi hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Olağanüstü bir dizi, olağanüstü bir senaryo. Olağanüstü oyunculuklar. Son yıllarda izlediğim en etkileyici iş. Birbirine zıt iki toplumsal sınıfın aslında nasıl da aynı şeyi söylediğini ve olanın hep aslında kızlara olduğunu anlatıyorlar"


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Başak Sayan Kızıl Goncalar Özcan Deniz Özgü Namal