Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Suphiye Orancı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti: Türkiye’nin merak ettiği Erol, Müge Anlı'ya konuştu

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'ya ulaşmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Orancı'nın evlilik dışı doğan 4 kızının da nüfustaki baba isimlerinin Erol olması ise kafaları karıştırdı. Programa katılan bir izleyici "Suphiye'nin Erol'dan erkek çocuğu vardı" açıklamasını yaptı. Erol'a Müge Anlı ulaştı.

Suphiye Orancı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti: Türkiye’nin merak ettiği Erol, Müge Anlı'ya konuştu

Türkiye, sanat camiasındaki pek çok ismi uzanan evlilik dışı ilişki ağıyla sarsıldı.

Duygu Nebioğlu, 35 yılın ardından 82 yaşındaki Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtladı. Annesi Suphiye Orancı'nın evlilik dışı ilişkiden 4 kız çocuğu dünyaya getirdiğini söyleyen Nebioğlu, "Ablam Dilara Gülatan'ın babası da ünlü bir isim" açıklamasını yaptı.

Dilara Gülatan ise "Annem babamın Uğur Dündar olduğunu söylemişti" diyerek ünlü gazeteciye babalık davası açtı. Ancak adli tıpta yapılan DNA incelemesi sonucu Uğur Dündar, Dilara'nın babası çıkmadı.

Olayların iyice çıkmaza girmesi üzerine Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

ALMANYA'DA YAŞIYOR İKİ KIZI DAHA VAR

Ablalarının gerçek babasını bulmasına yardımcı olmak isteyen Duygu Nebioğlu, Almanya'da yaşadığı ve iki kızı daha olduğu öğrenilen annesini bulmak için çağrı yaptı. Canlı yayına katılan izleyicilerin anlattıkları karşısında tüm Türkiye şaştı kaldı.

Programda en dikkat çekici detay ise Suphiye Orancı'nın evlilik dışı dünyaya gelen 4 kızının da nüfustaki baba isimlerinin Erol olmasıydı.

'EROL'DAN ERKEK ÇOCUĞU OLDUĞUNU DUYMUŞTUK'

Programa katılan ve Suphiye Orancı'nın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir izleyici, Orancı'nın aynı mahalledeki Erol adındaki bir genç ile aşk yaşadığını hatta bu ilişkiden bir erkek çocuğu olduğunu anlattı:

"Suphiye, Erol adında mahallenin delikanlısıyla sevgili olmuştu. Bu Erol'dan bir erkek çocuğu olduğunu duymuştuk sonra çocuğu Erol'un annesine eve bırakmış. Baba ismi olarak Erol'un adını vermesi buradan olabilir. Sonra aile mahalleden taşındı" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Dilara Gülatan Duygu Nebioğlu Metin Akpınar Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı Suphiye Orancı

İlgili Haberler