Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tanıtımıyla tartışma yarattı: 'Yalan' dizisi Metin Akpınar'ın hayatı mı?

Kanal D’nin yeni dizisi 'Yalan' ekrana gelmeden sosyal medyada gündem oldu. Dizinin fragmanını izleyen yurttaşlar, "Dizi, usta tiyatrocu Metin Akpınar'ın hayatını mı işliyor?" sorusuna yanıt arıyor.

Tanıtımıyla tartışma yarattı: 'Yalan' dizisi Metin Akpınar'ın hayatı mı?

Yalan adlı dizinin tanıtımlarında yer alan bir detay dikkatten kaçmadı.

Melike’nin cezaevine girerken kızını ablasına emanet ettiği ve ablasının da bebeği sattığı görüldü. Bu olay yeni bir tartışmayı beraberinde getirdi: Dizi, Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu'nun hikâyesi mi?

Fragmandaki "Melike’nin kızı, ünlü modacı Berrin Aksoy’un kızı Duru Aksoy" repliği dikkat çekti. Duru’nun Duygu Nebioğlu olup olmadığı merak konusu oldu.

'Yalan'ın ilk bölümü 27 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

YALAN OYUNCU KADROSU

Yalan'ın kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat yer alıyor.

NE OLMUŞTU?

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu. Nebioğlu, son olarak annesini bulmak için Müge Anlı'ya seslenmişti. 


Haber Kaynağı : 12punto

Yalan Metin Akpınar Duygu Nebioğlu Dizi