Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Zeki Demirkubuz'dan Nuri Bilge Ceylan açıklaması: 'Biz aslında kumpasız'

Yeni filmi 'Hayat' ile sinemaya dönen Zeki Demirkubuz, Van'da düzenlenen bir söyleşiye katıldı. Nuri Bilge Ceylan ile yaşadığı polemikle ilgili konuşan Demirkubuz, "Biz aslında Nuri Bilge ile kumpasız. Sadece Nuri Bilge değil bir de İsmail (Kılıçarslan) var. Üçümüz de kumpasız" dedi.

Zeki Demirkubuz'dan Nuri Bilge Ceylan açıklaması: 'Biz aslında kumpasız'

'Hayat' filmiyle sekiz yıl aradan sonra sinemaya dönen yönetmen Zeki Demirkubuz, Van’da düzenlenen söyleşide izleyicilerle bir araya geldi.

Moderatörlüğünü yönetmen Dilan Engin'in üstlendiği etkinlikte Demirkubuz, kişisel serüveninden sinema hayatına birçok konuda konuştu.

Planlanan süreyi aşarak üç saatten fazla süren söyleşinin soru-cevap bölümünde dinleyiciler, Demirkubuz'a son filmi 'Hayat'ı ve yönetmen Nuri Bilge Ceylan ile yaşadığı polemiği sordu.

'NORMALDE 10 BİN KİŞİ İZLER'

Nuri Bilge Ceylan ile yaşadığı polemikle ilgili konuşan Demirkubuz, "Biz aslında Nuri Bilge ile kumpasız. Sadece Nuri Bilge değil bir de İsmail (Kılıçarslan) var. Üçümüz de kumpasız. Benim bu filmi normalde 10 bin kişi izler ama bu sayede 65 bin kişi izledi. Onlara yüzde vereceğim" dedi.

'ACAYİP TEKLİFLER GELİYOR'

'Masumiyet' filminin yurt dışında da büyük bir ilgi gördüğünü söyleyen Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan'a da Cannes Film Festivali üzerinden göndermede bulundu:

"Salaklığım yüzünden fazla değerlendiremedim ama yurt dışında da ilgi yüksek oldu. İlk isteyen Venedik Festivali’ne verdim, mesela Cannes istiyormuş. Gerçi istemiyor artık, Nuri Bilge’yi istiyor... Bana acayip bir fırsat açıldı. Fransa’ya gidiyorum, oraya gidiyorum. Acayip teklifler geliyor. Kafam da karıştı.

Öyle zamanlarda kaçarım. Çok ilgi gördüğüm zaman kaçarım. Ona teslim olmamak için biraz kaçar muhasebesini yapar, eğer ahlaki olarak bozacak gibiyse tamamen kaçarım. Değilse daha doğru bir ilişki kurmaya çalışırım"


Haber Kaynağı : 12punto

Nuri Bilge Ceylan Zeki Demirkubuz

İlgili Haberler