Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.685

Avcıydı Av Oldu

Bir fıkra var bilmeyeniniz yoktur. 90 yaşındaki adam, genç eşini hamile diye doktora götürmüş. Doktor, amcaya, bu gebelikte bir sorun olduğunu, babanın başkası olabileceğini anlatmaya çalışsa da yaşlı amca gebeliğin kendinden olduğu konusunda çok ısrarcı olmuş.bu kadar ısrarın üzerine doktor da bastonla kuşu nasıl vurduğunu anlatmiş ihtiyar amcaya.

Neyse, hepsini yazmayayım da köşemizi kapatmasınlar, siz internetten bakın fıkranın devamına.

Bu fıkranın konumuzla ne ilgisi var demeyin. Aşağıdaki satırları okuyun.

Futbolla pek ilgilenmem. Eskiden hem dünyadan hem de Türkiye’den epeyce futbolcu ismi bilirdik. Takımların ruhu vardı. Şehir takımları kıyasıya rekabet halindeydiler. Hatta ismi takımlarıyla özdeşleşmiş futbolcular, başka takımların kaptanlarının ardına dizilmeyi namus meselesi yaparlar, yüksek tekliflere rağmen transfer yapmazlardı.

Şimdi , blackwater-wagner gibi oldu klüpler. İdda-bahis yani saklanan ismiyle “allahsız kumar” da işin içine girince işler karıştı. Bir zamanların efsanesi, çocukların rol modeli Michel Patini de işin içine girince, iyice pisliğe bulandı futbol. Sepp Platter gibi azgın zamparalar federasyonları ele geçirdi.  İşten anlayan ahlaklı futbolcular sistemin dışında tutuldu.

Federasyonlardaki tipi bozuk sırtlanlara bakıldığında kumar ile eşleştiriyorsun da, Platini gibi stadyumda binleri ve televizyon başında da farklı milletlerden milyonları çoşturan , özel yaratılmış insanları bu pisliğin içinde görünce iştahı kaçıyor insanın.

Kimliksiz bir futbol yaşanıyor dünyada. Türkiye de bundan elbette payını alıyor.

Eskiden sokaktaki çocuğun, tarladaki kadının bile ilk onbirini saydığı takımlar yok artık.

Kumarın, sporu etkisi altına aldığı bir ortamda başka ne beklenir.

Derken, dünyada bu kadar pisliğin futbolu çürüttüğü bir ortamda, olmayacak dediğimiz bir olay daha oldu. Ekibi başarısız olan bir takımın imdadına devlet yetişti.

Emniyet müdürlüğü teknik direktörü eleştirmeyin haaaa!!! diye mesaj attı.

Bir taraftar grubunun kombineleri iptal edildi. Klüp görevlileri, hoca lehine tezahurat yapın diye tribünlere çıktı.

Devlet korumasında Avcıydın ama taraftarın avı olacaksın. Takımı yıllar sonra şahsının şampiyon yaptığını da düşünüyorsan yukardaki fıkrayı bul da oku. Çok değil, az kaldı.