Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Merhaba....

12punto.com.tr basın dünyamızda yeni bir başlangıç. Her başlangıç umudun ayaklanmasıdır. Dolayısıyla 12punto.com.tr  medya dünyamızda yeni bir ışıltı ve yeni bir atılım.

Ortaokulda başladığım, değişik gazete ve dergilerde devam eden yazı serüvenimin yeni durağı medya dünyasında güçlü ve bağımsız bir soluk olmayı amaçlayan 12punto.

Benim için yazmak unutulmayacak sonsuz bir düş ve düş kuramaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz.

Çünkü ülkemizde şu anda birçok şey yerli yerinde değil. Yaşadığımız birçok şeyin bazı çıkar çevrelerinin yararı için dağıtıldığı bir iklim.

Yani Cumhuriyetimiz, tarihinin en zor ve sancılı dönemlerinin birinde geçmektedir. Derin bir ekonomik ve siyasi kriz ile boğuşuyoruz. Ayrıca inanılmaz inkâr günlerinde yaşıyoruz.

Çünkü denetleme görevi yapması gereken medyanın önemli bir kısmı yaşadığımız bu zifiri karanlık günleri ısrarla inkar etme yolunu seçmiş durumda. İşte tükenmişliğin, karamsarlığın, inkârın, umudun ve iyimserliğin yarıştığı bir atmosfer yaşadığımız.

Ama tarih boyunca asla kaybolmayan özgürlük, eşitlik ve dayanışma soyunda insanlar da varlığını sürdürüyor. Dolayısıyla yaşamı yeniden kuracağımıza dair umut ışığını söndürmenin anlamı yok.

Bilindiği gibi, yaşamı yeniden inşa etmenin de en önemli aracıdır yazmak.

İşte bu amaçla, bu köşede umut ve  iyimserliğin ışığında çözüme armağan yazılar paylaşmaya çalışacağım. 

Ayrıca yazılarımla, emeğin sömürüden, yargının siyasetin vesayetinden  ve eğitimin Emevi ideolojisinin gölgesinden kurtulduğu, refahın adil paylaşıldığı yeni Türkiye’yi inşa çabasına karınca kararınca katkıda bulunmaya çalışacağım.  

Diğer taraftan kaybolduğumuz boğucu bilinmezliğin labirentinden çıkış yolunu gösteren cümleleri ancak beraber oluşturabiliriz. Dolayısıyla siz okuyucuların katkısı yaşamsal önemde.

Bundan dolayı katkılarınızı esirgemeyeceğinizi umuyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle 12 PUNTO ailesine ve siz sevgili okuyuculara merhaba.