Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

MİT operasyonu: Erzurum’da saklanan PKK’lı Rus saklandığı evde yakalandı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, ortak bir operasyon düzenledi.

MİT operasyonu: Erzurum’da saklanan PKK’lı Rus saklandığı evde yakalandı

Erzurum'un Aşkale ilçesinde Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından ortak bir operasyon düzenlendi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, ortak bir operasyonla terör örgütü PKK/KCK'nın Rusya'daki faaliyetlerinde yer alan Rus uyruklu bir kişiyi Erzurum'un Aşkale ilçesinde yakaladı.

ÇIKARILDIĞI MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerini deşifre edip engellemeye yönelik çalışma başlattı.

Düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK/KCK'nın Rusya'daki yapılanmalarında faaliyet yürüttüğünü tespit edilen Rus uyruklu N.O.P'yi Aşkale ilçesinde saklandığı evde yakalandı.

Rus uyruklu N.O.P., Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


Haber Kaynağı : 12punto

adliye Erzurum Milli İstihbarat Teşkilatı MİT Operasyon Rusya