Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

WhatsApp'a 6 yeni emoji geliyor!

Android kullanıcıları da iOS kullanıcıları gibi 6 yeni emojiyi kullanabilecek. Bu emojiler, Unicode 15.1 kapsamında yer alan emojiler ve WhatsApp'ın son Android beta sürümünde yer alıyor.

WhatsApp'a 6 yeni emoji geliyor!

WhatsApp, Android kullanıcıları için 6 yeni emojiyi test etmeye başladı. Çok yakında tüm kullanıcılara ulaşması beklenen bu emojiler, iOS 17.4'te ortaya çıkan uyumsuzluğu gideriyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için "2.24.6.7" kodlu Android beta sürümü yayımlandı. Bu sürüm, uygulamaya küçük ancak etkili bir ekleme yapılacağını gösterdi. WhatsApp'ın kararlı sürüm kullanıcıları, çok yakında birkaç yeni emojiyi kullanabilecek.

WhatsApp'ın son Android beta sürümü, bu emojileri klavyeye ekleyecek:

iPhone kullanıcıları, birkaç gün önce yayımlanan iOS 17.4 ile 6 yeni emojiyi deneyimlediler. Ancak bu emojiler, Android ekosisteminde desteklenmediğinden dolayı sıkıntıya yol açtı ve Android telefon sahipleri tarafından görüntülenemiyordu. Farkındalıkla, WhatsApp bir güncelleme yayınlayarak Unicode 15.1 kapsamında olan yeni emojilerin Android kullanıcıları tarafından da görüntülenmesini sağladı.


Haber Kaynağı : 12punto

WhatsApp Android