Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Öldüğü iddia edilmişti: Prenses Kate Middleton ortaya çıktı

Uzun süredir ortalarda gözükmeyen Galler Prensesi Kate Middleton ile ilgili öldüğüne yönelik iddialar gündemdeki yerini aldı. Middleton'ın eşi Prens William ile alışveriş yaparken görüntülendiği belirtildi. Ancak The Sun gazetesi fotoğraf yayımlamadı.

Öldüğü iddia edilmişti: Prenses Kate Middleton ortaya çıktı

Karın bölgesinden 17 Ocak'ta geçirdiği ameliyattan sonra kayıplara karışan, geçen hafta da photoshoplu fotoğrafı nedeniyle eleştirilen Galler Prensesi Kate Middleton'ın hafta sonunda 'halk arasında' görüldüğü ileri sürüldü.

İngiliz tabloid gazetesi The Sun'ın haberine göre, son günlerde öldüğü bile iddia edilen Middleton, eşi Prens William ile birlikte Windsor'daki evlerinin yakınlarında bir dükkanda görüldü.

FOTOĞRAF YAYINLANMADI

Ancak The Sun'ın, manşetinden verdiği haber için fotoğraf yayımlamaması dikkat çekti.

Sosyal medyada birçokları da, Middleton'ın nerede olduğunun ve kraliyet ailesinin şeffaf davranmamasının giderek daha fazla sorgulandığı bir dönemde yayımlanan bu haberin "halkla ilişkiler çabası" olduğu yorumu yaptı.

The Sun'da yayımlanan habere göre Middleton, cumartesi günü eşi Prens William ile birlikte çiftlik ürünleri satan ve "çok sevdiği" belirtilen bir dükkanı ziyaret etti. Middleton'ı burada gördüklerini ileri sürenler, prensesin "mutlu, rahat ve sağlıklı" göründüğünü ileri sürdü.

'SAĞLIKLI GÖRÜNÜYORDU'

Çiftlik ürünleri satan dükkandan bir görgü tanığı, "Bütün o dedikodulardan sonra onları orada görünce şaşırdım. Kate William'la birlikte alışveriş yapıyordu, mutlu ve iyi görünüyordu. Çocuklar yanlarında değildi ama alışverişe çıkacak kadar sağlıklı olması iyiye işaret" dedi.

İddiaya göre Kate ve William dün de, çocukları George, Charlotte ve Louis'in spor aktivitelerini izlerken görüldü.

Ancak The Sun, mahremiyet gerekçesiyle fotoğraf yayımlamadı. İngiliz basını, Middleton'ın ameliyatta sonra ilk kez Amerikan sitesi TMZ'nin paparazzileri tarafından çekilen ve annesi ile birlikte arabada görüldüğü fotoğrafı da aynı gerekçeyle yayımlamamıştı.

Middleton'ın Kensington Saray tarafından ameliyat sonrası yayımlanan ilk resmi fotoğrafı ise üzerindeki photosop oynamalarından dolayı tartışma yaratmıştı.

NE OLMUŞTU?

Kensington Sarayı'ndan 17 Ocak'ta yapılan açıklamada, son olarak Noel'de görülen Kate Middleton'ın karın bölgesinden planlı bir ameliyat geçirdiği belirtilmişti.

Yaklaşık iki hafta hastanede kalan Galler Prensesi'nin Paskalya sonrasına kadar da (nisan başı) kamuoyunun önüne çıkmayacağı açıklanmıştı.

Ancak Kraliyet ailesinin halkla ilişkiler yüzü olarak tanınan prensesin bu şekilde ayrıntı verilmeden ortadan kaybolması, eşiyle arasının bozuk olduğu, psikolojik sorunlar yaşadığı ve hatta komada olduğu gibi iddialara yol açmıştı.

Prens Wiliam'ın şubat ayının sonunda isim babası olan Yunanistan kralı Konstantin onuruna yapılacak bir törene katılmaktan son anda vazgeçmesi de dedikoduları alevlendirmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Kate Middleton prens william Sosyal Medya

İlgili Haberler