Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP'li Şanlıurfa Belediyesi yerel seçim için yandaş medyaya 30 milyon TL ödemiş!

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Belediyesi'nin yandaş medyaya ödediği 30 Milyon liralık reklam harcamasını belgeleriyle ortaya koydu.

AKP'li Şanlıurfa Belediyesi yerel seçim için yandaş medyaya 30 milyon TL ödemiş!

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Bilal Tekatlı 31 Mart yerel seçimlerine yakın bir süre kala Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin reklamlar için harcanan faturalarını paylaştı.

Paylaşılan belgelerde hükümete yakınlığıyla bilinen NTV, A Haber, Haber Global, TV Net, Beyaz TV, Hürriyet, Milliyet gibi ulusal basın yayın organlarına ödemeler yapıldığı görüldü.

ERDOĞAN'I KARŞILAMAK İÇİN 1 MİLYON 520 BİN TL HARCAMIŞLAR

Geçtiğimiz günlerde partisinin düzenlediği Şanlıurfa mitingine katılan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nı karşılamak için de belediye giderlerinde 1milyon 520 bin 775 TL 'karşılama' masrafı olarak harcama yapıldığı görüldü.

BEYAZ TV'YE 420 BİN TL NTV'YE 80 BİN TL PARA ÖDENMİŞ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ayrıca Beyaz TV'ye 420 bin TL ödeme yaptığını gösteren bir fatura da paylaşıldı. Hazırlanan belgede ödemenin iş kalemine  'belediyenin çalışmalarını ve şehrin tanıtımını ulusal bazda kamuoyuna duyurusu amacıyla ulusal televizyon kanalı yayın bedeli' gösterildiği görülüyor.

 


Haber Kaynağı : 12punto

31 Mart Yerel Seçimleri Şanlıurfa