Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

AKP'ye yakın holdingin arazisi icradan satışa çıktı

Halk Bankası, Söğütsen Seramik AŞ’ye verdiği krediyi tahsil edemedi. Banka, alamadığı kredi nedeni ile söz konusu şirketin kredisine kefil olan Yıldız Bakır Madencilik AŞ, Eti Gümüş AŞ ile anılan şirketlerin sahipleri, Cihan, Vahip ve Sebahattin Yıldız’a yönelik icra takibi başlattı.

AKP'ye yakın holdingin arazisi icradan satışa çıktı

AKP döneminde aldığı ihaleler ile dikkat çeken Yıldızlar SSS Holding’e bağlı İzmir Çeşme’deki 13 dönümlük arazi, üzerinde bulunan inşaat halindeki otelle birlikte icradan satışa konuldu. 

ARAZİ ÜZERİNDE OTEL İNŞAATI YAPILIYOR

Halktv'de yer alan habere göre başlatılan takip sonrası, ipotek konulan Çeşme’deki değerli mülk satışa çıkarıldı. Çeşme İcra Dairesi eli ile yürütülen ihalede 13 dönümlük arazi ile üzerinde yapımı devam eden otel için 417 milyon TL’lik bedel belirlendi. En son bugün tekliflerin alındığı ihalede en yüksel teklif 1.2 milyar lira oldu.

KAZANDIĞI İVMEDE ÖZELLEŞTİRMELERİN PAYI BÜYÜK

Yönetim Kurulu Başkanlığını Sebahattin Yıldız’ın yaptığı Yıldızlar SSS Holding, özelleştirmeden aldığı tesislerle önemli bir ivme kazandı. Kamuya ait Eti Gümüş, Yıldızlar SSS Holding’e geçen en önemli tesis konumundaydı. 2000’li yıllara kadar seramik bayiliği yapan Yıldızlar, Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ’nin de özelleştirme ihalesini kazanmıştı.

Yıldızlar SSS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yıldız


Haber Kaynağı : 12punto

AKP icra kamu Yıldızlar SSS Holding