Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

AKP’ye yakın Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın’a ‘İsrail’ suçlaması: İslamcı camia ayağa kalktı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Memur-Sen'in İsrail menşeili bir sigorta şirketiyle anlaşma yaptığını iddia ederek Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı kınadığını söyleyen bir paylaşımda bulundu.

AKP’ye yakın Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın’a ‘İsrail’ suçlaması: İslamcı camia ayağa kalktı

Yerel seçimler öncesinde yaptıkları sosyal medya paylaşımları üzerinden AKP hükümetinin İsrail ile olan ticaretini sürdürdüğünü ısrarla hatırlatan ve yurttaşları bu konuda tepki göstermeye çağıran Yeniden Refah Partisi, seçimlere kısa bir süre kala yaptığı protestoların karşılığını almış ve AKP'nin gerçekten de bir yandan İsrail'in yaptığı saldırılara tepki gösterirken bir yandan da bu ülke ile ticareti sürdürdüğünü evraklarla gün yüzüne çıkarmıştı.

Yeniden Refah Partisi'nden bu defa yeni bir İsrail paylaşımı geldi.

Partinin Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla AKP’ye yakın Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın’a ‘İsrail’ menşeili bir sigorta şirketiyle anlaşma yaptığına dair suçlamada bulundu.

Geyveli yaptığı paylaşımda: 

"İsrail Sigorta Şirketi ile anlaşma yapan Memur-Sen ve Başkanı Ali Yalçın'ı kınıyoruz. Bu ihanet anlaşmasından bir an önce dönülmesini bekliyoruz ifadelerini kullandı."

Geyveli'nin yaptığı bu paylaşım sonrası Ali Yalçın'a tepki gösteren paylaşımlar birbiri ardına geldi:

MEMUR-SEN'DEN AÇIKLAMA

Yeniden Refah Partili Geyveli'nin bu suçlaması ardından Memur-Sen'den bir açıklama geldi ve söz konusu iddiaların yalan olduğunu belirttiler.




Haber Kaynağı : 12punto

AKP Ali Yalçın e ticaret İsrail Memur-Sen Selçuk Geyveli sigorta şirketi Yeniden Refah Partisi