Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ersan Şen, 'Eylem Tok'un oğlunu savunur musunuz?' sorusunu yanıtladı

Eylem Tok ve oğlunun Amerika'da tutuklanmasının ardından gözler 18 Haziran'da yapılacak olan mahkemeye çevrildi. Mahkemeden Türkiye'ye iade kararı çıkması beklenirken, onları Türkiye'de kimin savunacağına dair canlı yayında Kübra Par ve Ersan Şen arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Ersan Şen, 'Eylem Tok'un oğlunu savunur musunuz?' sorusunu yanıtladı

Haklarında çıkarılan Kırmızı Bülten karası sonrası Boston'da gerçekleştirilen bir operasyonla yakalanan Eylem Tok ve oğlu Amerika'da hakim karşısına çıkmayı beklerken, gerçekleşecek mahkeme sonrası Eylem Tok ve oğlunun yargılanmak üzere Türkiye'ye gönderilmesi bekleniyor.

Yaşanan bu gelişmeler ışığında Eylem Tok ve oğlunun Türkiye'deki yargılanmasında onların avukatlığını kimin üstleneceği de sosyal medyada tartışılan konular arasındaydı.

Bir sosyal medya kullanıcısının Gaziantep'teki bir depremde 51 kişinin hayatını kaybettiği ve yurt dışına kaçan iki müteahhit kardeşi temsil eden Avukat Prof. Dr. Ersan Şen'i işaret etmesiyle birlikte, bu ihtimal bolca tartışıldı.

KÜBRA PAR, ERSAN ŞEN'E SORDU

Sosyal medyaya taşınan bu konu Kübra Par tarafından tv100'deki canlı yayında bizzat Ersan Şen'e yöneltildi. Avukat Ersan Şen, "Eylem Tok gelse oğlunun davasını alır mısınız?" sorusunu yanıtladı ve "Şartlarda anlaşırsak olur" şeklinde konuştu.

Canlı yayında Par ve Şen arasında şöyle bir diyalog yaşandı:

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak olur

Kübra Par: Teklif geldi mi?

Ersan Şen: Yok hayır, 81 vilayette genelde birçok dosya benim önümden geçer. İmam gibi düşünün beni...

ERSAN ŞEN: EYLEM TOK ÇOCUĞUNU KAÇIRMAKTAN SUÇLU GÖRÜLMEZ

Canlı yayında Eylem Tok davasına dair değerlendirmelerde bulunan Şen, Eylem Tok'un yargılanacağı suçlamanın ne olacağını açıkladı.

Şen şunları söyledi: Eylem Tok çocuğunu kaçırdığı için suçlu değil. Delil karartırsa suçlu olur. Eylem Tok aracı vererek taksirle ölüme sebebiyet vermekten yargılanacak.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Avukat Ersan Şen Eylem Tok hakim

İlgili Haberler