Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gazeteci Rojda Altıntaş'tan Eylem Tok olayına ilişkin yeni açıklama

Firari yazar Eylem Tok ve oğlunun karıştığı kazanın haberini yayınlamaması için Demirören Medya patronlarından baskı gördüğünü söyleyen Gazeteci Rojda Altıntaş, Demirören Haber Ajansı’nın attığı Tweet’i alıntılayarak bir paylaşımda bulundu.

Gazeteci Rojda Altıntaş'tan Eylem Tok olayına ilişkin yeni açıklama

İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin olarak Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Rojda Altıntaş'ın paylaştığı görüşme kayıtları gündem oldu. Altıntaş Kazanın haberini yayınlamaması için patronlarından baskı gördüğünü ifade etti.

Rojda Altıntaş paylaşımında tepkilerini dile getirerek şu soruları sordu:

"Demirören Medya bünyesinde bulunan CNN Türk, vefat eden Oğuz Murat Aci’nin ailesinin evine bugün röportaj yapması için muhabir göndermiş. Olaya karşı bu kadar duyarlıysanız, Türkiye'nin bu olaydan haberi yokken, olaydan 15 saat sonra DHA adına yaptığımız röportajları neden kestirerek yayınlattınız? Neden ‘yurt dışına kaçırıldı’ iddialarını kestiniz? Neden Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı oğlunun adını ve babasının mesleğini röportajda kestiniz? Olaydan 15 saat sonra yaralı olarak kurtulan Süleyman Keçiçi ve vefat eden Aci'nin arkadaşı Deren Kara ile yaptığımız röportajlar burada. 3 dakika 44 saniye olan bu röportajlar, 1 dakika 22 saniyeye kadar nasıl kesilip yayınlatıldı? Önce ve sonrası şekliyle burada, buyurun."


Haber Kaynağı : 12punto

Rojda Altıntaş Demirören Medya Yıldırım Demirören Eylem Tok