Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Güzellik merkezi kurşunlanan Ece Ronay ifadesinde ‘Beni eski eşim hedef gösteriyor' dedi

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde fenomen Ece Ronay'a ait güzellik merkezi kurşunlanmasıyla ilgili soruşturmaya devam ediliyor. İki sayfalık İfade veren Ece Ronay, polise kendisini eski eşinin hedef gösterdiğini belirtti.

Güzellik merkezi kurşunlanan Ece Ronay ifadesinde ‘Beni eski eşim hedef gösteriyor' dedi

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Kadıköy Bağdat Caddesinde bulunan güzellik merkezine kurşunlama olayı bu sabah işe gelen işçiler tarafından fark edildi. 

Pazar günü kapalı olan merkezde sabah gelen çalışanlar camdaki kurşun izlerini fark etti. İhbar üzerine çok sayıda ekip gönderildi.  İş yerine  3 kurşun isabet ettiği belirtildi.

BOŞ KOVANLARI DA TOPLAYIP KAÇMIŞLAR

Olay yerinde yapılan incelemede boş kovana rastlanmadı. Motosikletli saldırganların kaçarken boş kovanları da alıp kaçtıkları öğrenildi. Olayla ilgili Ece Ronay, müşteki olarak ifadesi alındı.

“ŞİKAYETÇİYİM”

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürülğü’nde 2 sayfalık ifade veren Ece Ronay, boşandığı eski eşi Mehmet Bilir tarafından katıldığı bir televizyon kanalında kendisi hakkında iftiralar atıldığını belirterek "Benim için kara para aklıyor mal kaçırıyor gibi iddialarda bulunarak beni hedef gösteriyor. Benim öyle bir para aklama gibi bir olayım asla yok. Asıl kendisi yapıyor. Benim her şeyim yasal. Benim kimseyle de sorunum yok. Kimlerin ateş açtığını bilmiyorum. İş yerimi kim kurşunlatmışsa onlardan şikayetçiyim" dedi.

ORGANİZE POLİSİ DEVRALDI

Ece Ronay’ın ifadesinin ardından soruşturma Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri devraldı. Hem işyerine ait hemde çevrede bulunan güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı. 

GEBZE'DEKİ GÜZELLİK MERKEZİ DE KURŞUNLANMIŞTI

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde de Ronay'a ait güzellik merkezi, kurşunlanmıştı.

Olay, dün sabaha karşı meydana geldi. Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı.

İş yerinin camları kırılırken, ihbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Polis, şüpheli ya da şüpheli yakalamak için çalışma başlattı. Ece Ronay'ın eski eşinin araçlarının sergilendiğinin iddia edildiği oto galeri de önceki akşam kurşunlanmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Bağdat Caddesi çalışan Emniyet Müdürü Ece Ronay güzellik merkezi motosikletli saldırganlar soruşturma Sosyal Medya

İlgili Haberler