Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

İnegöl'de işçi servisi minibüsü devrildi: 12 Yaralı

İnegöl Hamzabey Organize Sanayi Bölgesi'nde Mevlüt Karakurt yönetimindeki işçi servisi minibüsü devrildi. Kazada sürücü ve araçta bulunan 12 işçi yaralanırken, hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi

İnegöl'de işçi servisi minibüsü devrildi: 12 Yaralı

Olay, 23 Eylül 2024 sabah saatlerinde meydana geldi. Mevlüt Karakurt’un kullandığı 16 J 3016 plakalı minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi. Çevredeki vatandaşların hızlıca ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavi sürecinin devam ettiği belirtildi.

Kazanın ardından İnegöl Jandarma Komutanlığı, kazanın meydana geliş sebebini belirlemek için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Olayın ardından, bölgedeki işçi servislerinin güvenliği ve yolcu taşımacılığı konularında önlemlerin artırılacağı ifade edildi. Ayrıca, kazanın ardından işyerinde çalışan işçilerin psikolojik destek alması için gerekli adımların atılacağı bildirildi.


Haber Kaynağı : AA

İnegöl kaza Araba kazası iş kazası