Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İstanbul'da yağmur çileye dönüştü: Trafik durma noktasına geldi

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde, sabah saatlerinde meydana gelen yağış nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. Aynı zamanda, deniz ulaşımında da olumsuz etkiler görüldü ve hava durumu nedeniyle trafik yoğunluğu yüzde 81'e kadar çıktı.

İstanbul'da yağmur çileye dönüştü: Trafik durma noktasına geldi

İstanbul'da sabah saatlerinde meydana gelen yağış nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. işe gitmeye çalışan yolcuların tramvay, metro, otobüs ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluşturduğu gözlemlendi. Aynı zamanda, araç trafiği nedeniyle sürücülerin yavaş ilerlediği belirlendi.

Aktarma noktalarında toplu taşıma araçlarından inen ve turnike bölgesinden duraklara ulaşmaya çalışan yolcular, yoğunluk yarattı.

Cevizlibağ, Mecidiyeköy ile Altunizade metrobüs çıkışları ile E-5 bağlantı noktalarında kalabalık dikkati çekiyor.

D-100 karayolu Haliç Köprüsü, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu mevkileri ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, TEM otoyolu Hasdal, Seyrantepe, Nurtepe Viyadük, Büyükdere Caddesi ile Levent TEM otoyolu katılımında trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Sabah saatlerinde, 15 Temmuz Köprüsü'ne bağlanan noktalarda trafik akışında yavaşlama gözlemlendi.

Esenyurt ve Avcılar'da ana arterlerde sıkışıklık yaşanıyor.

ANADOLU YAKASI TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

TEM Otoyolu Sancaktepe'den Ataşehir kavşağına kadar olan güzergahta trafik yoğun seyrediyor. Diğer yönde ise Sultanbeyli ve Pendik kavşağına kadar araç trafiği uzuyor.

Maltepe ile Avrasya Tüneli arasındaki bölgede iki yönde de trafik yoğunluğu dikkat çekiyor.

Kozyatağı Kavşağı ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü arasında araç yoğunluğu ön plana çıkarken, ters yönde Ümraniye-TEM Bağlantı Yolu ile Kozyatağı arasında sıkışıklık yaşanıyor.

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda teknik bir arıza nedeniyle seferler Kabataş-Güngören istasyonları arasında sürdürüldü. İstasyonlarda yoğunluk oluştu, ancak arızanın kısa sürede giderilmesiyle seferler normale döndü.

DENİZ ULAŞIMI DA ETKİLENDİ

Kötü hava nedeniyle kentteki deniz yolu ulaşımında da aksamalar meydana geldi.

Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada, bazı seferlerin olumsuz hava koşulları nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacağı bildirildi.

Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş seferlerinde Moda İskelesi uğramasında olumsuz hava koşulları nedeniyle aksamalar yaşandığı belirtilen açıklamada, Aşiyan uğramalarının ikinci bir duyuruya kadar Bebek İskelesi üzerinden yapılacağı kaydedildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik uygulamasına göre, kent genelinde trafik yoğunluğu 09.11 itibarıyla yüzde 81 olarak ölçüldü.


Haber Kaynağı : AA

15 Temmuz 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Anadolu ADD Arak asya Avrasya Tüneli Bağcılar ataşehir esenyurt Haliç İstanbul Büyükşehir Belediyesi Maltepe metrobüs Pendik Sultanbeyli toplu taşıma Tramvay Trafik ulaşım