Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kıvanç ve Beril Talu çifti adliyeye sevk edildi

Sosyal medya fenomeni Kıvanç ve Beril Talu çifti, reklam kampanyası bahanesiyle yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Çift, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sunuldu.

Kıvanç ve Beril Talu çifti adliyeye sevk edildi

Sosyal medya fenomeni Kıvanç ve Beril Talu çifti, reklam kampanyası bahanesiyle yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdıkları iddiasıyla İstanbul Emniyeti tarafından gözaltına alındı. Çift, Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi ve Sulh Ceza Hakimliği'ne tutuklama talebiyle sunuldu. 

İddialara göre, sosyal medyada fenomen olarak tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, yapacakları reklam kampanyası vaadiyle 150 milyon lirayı dolandırdılar.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, çift hakkında şikâyet üzerine soruşturma başlattı ve yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Çift, dün öğlen saatlerinde Gürcistan'dan dönüşlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından çift, Anadolu Adliyesi'ne getirildi.

Sahtecilik, dolandırıcılık ve bilişim suçları kapsamında gözaltına alınan Talu çifti, savcılık ifadelerinin ardından "Tacir veya şirket yöneticisi olan, ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında dolandırıcılık" suçlamasıyla tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Beril Talu İstanbul Emniyet Sabiha Gökçen Havalimanı Kıvanç Talu

İlgili Haberler