Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8932
Dolar
Arrow
34,0808
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9061
Altın
Arrow
2816,0000
BIST
Arrow
9.758

Narin'in abisi Enes Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: 'Çok severdim'

Diyarbakır'da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran'ın soruşturması devam ederken tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Narin Güran'ın ağabeyi Enes Güran'ın da ifadesi ortaya çıktı.

Narin'in abisi Enes Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: 'Çok severdim'

Narin'in öldürülmesiyle ilgili sis perdesi aralanmaya çalışılırken anneden de sonra Narin'in ağabeyinin de ifadesi ortaya çıktı.

CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ'ın aktardığına göre, Enes Güran kardeşinin kaybolduğu haberini 19.11'de annesinin 'Narin yemeğe gelmedi' sözleri ile öğrendiğini iddia etti.

Ağabey Güran, daha önce de iddia ettiği gibi kolundaki ısırık izini üzüntüden kendisinin yaptığını söyledi. Güran'ın ifadesi şöyle:

Ben aslında Malatya'da yaşıyorum. Ağabeyim askere gidecek diye köye geldim. Geç saatte geldim. Sabah kahvaltı yaptık. Narin öğlen camiye gitmek üzere ayrıldı. Ben de çok yorgundum uyudum. Bir ara bir arkadaşım aradı, yarı uykulu konuştum tekrar uyudum. 16.00'a kadar uyudum.

"KİMSE İLE HUSUMETİMİZ YOK"

Dışarı çıktım. Akşama eve geldiğimde 19.11'de annem Narin nerede dedi. Bilmiyorum dedim. 16.00'da uyandığımda annem evdeydi, yanında komşumuz vardı. Ama annemin kaçta eve geldiğini uyuduğum için hatırlamıyorum. Ben kardeşimi çok severdim. Kimse ile husumetimiz yok. Kimin neden böyle bir eylemde bulunacağını anlamıyorum.

"SÖNÜK BİR KİŞİLİK"

Kardeşim Narin'i Nevzat bıraktıysa, bunu ancak birinin tehdit ve para ile yaptırılacağını düşünüyorum. Çünkü Nevzat ekonomik olarak güçsüz ve sönük bir kişiliktir. Kendisine böyle bir olayda para için tehdit edilse yapabilir, ya da korkarak yapmış olabilir. Narin'i arama çalışmalarında Nevzat sadece bir kez yanımıza geldi. Salim Güran, Nevzat'ı tehdit ettiyse, Nevzat buna karşı koyamayacak kadar korkak bir insandır.

"MORLUKLAR MISIR KOÇANLARINDAN"

Narin'i ararken mısır koçanları her yerimize çarpıyordu. Sonra hastaneden bize bir çocuk olduğu haberi geldi gidip baktık, Narin olmadığını gördük. Döndüksen sonra olaylara üzüntüden kendime yumruk attım. Sonra adli tıpa götürüldüğümde küçük çizikler de olduğunu fark edince, mısır koçanları tarafından olabileceğini fark ettim.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

narin Salim Güran