Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.961

Narin'in babasının ifadesi: İster eşim, ister kardeşim her türlü cezalandırılsın

Narin cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan baba Arif Güran, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest kaldı. Baba Arif Güran, ifadesinde Narin'in kaybolduğu günle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Narin'in babasının ifadesi: İster eşim, ister kardeşim her türlü cezalandırılsın

Baba Arif Güran olay günü davetiye dağıtmak için Batman'a gittiğini ve Narin'in kaybolduğu haberini eşinden değil komşusu Cevat Kaya'dan aldığını anlattı.

Narin'in kaybolduğu günü saat 08:30'da evden çıkıp düğün davetiyesi dağıtmak için Batman'a gittiğini belirterek akşam 19.00 sıralarında telefonunun çaldığını, komşusu Cevat'ın kendisini aradığını, "Narin'i bulamıyoruz, galiba buralardadır, onu arayıp bulamıyoruz" dediğini daha sonra da yine bir başka komşu tarafından arandığını anlatan baba Arif Güran, aracının dörtlülerini yakıp hızlı bir şekilde köye doğru hareket ettiğini, köyde de kızını aramaya başladığını anlattı.

NARİN, AMCA SALİM GÜRAN'IN ARABASINA BİNDİ Mİ?

Salim ile aralarında hiçbir problem olmadığını, bir dönem yaşanan alacak-verecek meselesini de hallettiklerini söyleyen baba Arif Güran, kardeşi Salim'e ait aracın sol ön koltuğunda Narin'e ait DNA örnekleri çıkmasıyla ilgili "Biz Salim'in arabasını hiç kullanmıyoruz. Salim'in kullandığı araç zaten Fuat'a aittir. Bu araca ben veyahut çocuklarım kesinlikle binmedik.

Narin ve kardeşi Eren ben burada olmadığımdan dolayı sadece bir kez kınaya giderken bindiler.

Arka koltuğa oturduklarını annesi bana söyledi. Bu nedenle çıkan DNA'ya ilişkin birşey diyemiyorum. Bu hususun araştırılmasını, suçlu kardeşimse cezalandırılmasını istiyorum. Nevzat ve Salim'in arası çok iyidir.

Arkadaşlardır, dostlardır. Beraber takılırlar. Aralarında su sızmazdı. Restoranlara, yemek yemelere dahi beraber giderler. Ayrıca Nevzat'a haftada 3-4 gün benim hortumumdan su vermekteyim" dedi.

SALİM İLE EŞİ YÜKSEL AŞK MI YAŞIYOR?

Baba Arif Güran, eşi Yüksel Güran ile kardeşi Salim Güran'ın yasak aşk iddiaları da soruldu. İddiaları kabul etmeyen baba Arif Güran, "Ben eşime güveniyorum. Böyle bir ilişki yoktur. Burada Salim'e güvendiğimden değil eşime güvendiğimden.

Ben kızıma bunu yapanın araştırılıp bulunmasını istiyorum.

İsterse kardeşim olsun isterse eşim olsun her türlü cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

DNA düğün Salim Güran Yasak Aşk Yüksel Güran