Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ormanda şüpheli ölüm: Mangal yapan bir kişi alevler içinde kalarak yaşamını yitirdi

Sarıyer'de 3 yıl önce ortadan kaybolan ve arama ekiplerinin çalışmaları sonucu 48 saat sonra ormanda 12 metre derinliğindeki bir çukurda bulunarak kurtarılan Ali Kılınç, bu kez arkadaşlarıyla gittiği aynı ormanda feci şekilde can verdi. Ali Kılınç, yakılan ateşe yanıcı maddeyle yanaşınca bir anda alev aldı. O anları ise bir arkadaşı cep telefonuyla an be an kaydetti.

Ormanda şüpheli ölüm: Mangal yapan bir kişi alevler içinde kalarak yaşamını yitirdi

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr 

Sarıyer'de Şubat 2020 yılında Ali Kılınç isimli kişi ortadan kaybolunca ailesi polise haber vermiş, AFAD, Sarıyer Belediyesi Sivil Savunma Birimi ve diğer arama kurtarma ekipleri orman içerisinde arama başlatmıştı.

48 SAAT SONRA KUYUDA BULUNMUŞTU

Arama kurtarma ekiplerinin orman içerisinde 12 metrelik kuyu içerisinde 48 saat sonra bulduğu Ali Kılınç hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. 

AYNI ORMANDA YANARAK CAN VERDİ

Ali Kılınç geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla birlikte yine aynı ormana gitti. Bu sırada Ali Kılınç elinde bulunan yanıcı maddeyle bir anda ateşe yaklaşınca alev aldı.

CEP TELEFONUYLA KAYDETTİ

Bunu gören arkadaşlarında biri cep telefonuyla kayıt yaparken, diğer arkadaşları ise üzerindeki montla ve suyla Ali Kılınç'ı söndürdü. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Kılınç, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Haber Kaynağı : 12punto

hastane hayatını kaybetti orman Polis twitter