Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.577

Selma Ateş 12punto'ya isyan etti: 'Çok güzel bir senaryo yazmışlar ve onu oynuyorlar'

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı dava Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı. 12punto'ya konuşan Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş sanıkların ifadelerine tepki göstererek, “Çok güzel bir senaryo yazmışlar ve onu oynuyorlar” dedi.

Selma Ateş 12punto'ya isyan etti: 'Çok güzel bir senaryo yazmışlar ve onu oynuyorlar'

Ersin Eroğlu/ 12punto ÖZEL

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı dava Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediyor. Duruşmanın başında talepleri toplayan Mahkeme Başkanı, MHP'nin katılım talebini reddetti. 

Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş'i mahkemede ilk kez 12punto görüntüledi.

Sinan Ateş'in ablaları (soldan saağa) Sevda Ateş ve Selma Ateş ile annesi Saniye Ateş

Sanık Eray Özyağcı, polise ve savcılığa verdiği ifadeyi değiştirerek, kendisini Doğukan Çep’in azmettirdiğini söyledi. Doğukan Çep, mahkeme başkanının, "Sen mi azmettirdin?" sorusuna, "Ben azmettirdim" diyerek yanıt verdi.

Sanıkların savunmalarına tepki gösteren Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş 12punto'ya konuştu. Sinan Ateş için adalet istediklerini Selma Ateş sözlerini şöyle sürdürdü:

“Duruşmada dinlediğimiz sanıkların hiçbirinin birbirini tanımadığını farkettik. Fakat hepsi akıl tutulması yaşıyor sanırım. Hepsi telefonların şifrelerini unutmalarına rağmen hiçbiri birbirlerini tanımıyor. Doğukan Çep parasını olmadığını ama sürekli Bodrum'a tatile gittiğini söylüyor. Sonra da ben Sinan Ateş'e 600 bin lira verdiğini söylüyor. Sinan Ateş ile Doğukan Çep'i yan yana getirecek ne var ki? Muhtemelen Sinan Ateş'e yapılacak olan camide yapılacaktı. Onu biliyorum. Orada Sinan Ateş'e bir şey yapamadıkları için sonrasında birçok yerde yer tespiti için polisleri ve MİT'i kullanarak bugüne geldiler. Hepsi çok güzel bir bir senaryo yazmış ve bu senaryoyu oynuyorlar. Türk adaleti gerçekten çok güçlü. Doğukan Çep 19 kez ifade verdi. 19 ifadeden hiçbiri bugünkü ifadesiyle bağdaşmıyor. Biz Sinan Ateş için adalet demeye devam edeceğiz.”

Sinan Ateş duruşmasında yaşanan gelişmeleri “Sinan Ateş davası başladı: Gelişmeler anbean 12punto'da...” başlıklı haberimizden okuyabilirsiniz. 



Haber Kaynağı : 12punto