Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Son Dakika: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü durduruldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Boğazı Beşiktaş önlerinde makine arızası yaşayan gemi nedeniyle boğaz trafiğinin çift yönlü olarak askıya alındığını duyurdu. Söz konusu geminin seyrini tamamlamasının ardından trafik kuzey-güney yönlü olarak açıldı.

Son Dakika: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü durduruldu!

İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü olarak duruduruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İstanbul Boğazı Beşiktaş önlerinde makine arızası yaşayan CORNELIA isimli 176 metre boyundaki gemi için, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğümüze bağlı Kılavuz Kaptanımız ve KURTARMA-9 Römorkörümüz olay yerine ivedilikle yönlendirildi. İstanbul Boğazı gemi trafiği, çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı." denildi.

Bakanlıktan yapılan son açıklamada ise, “Cornelia isimli gemi makinesini çalıştırdı; kılavuz kaptanımız, Kurtararma-9 ve Kurtarma-12 römorkörlerimiz refakatinde Boğaz seyrine devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Çift yönlü ve geçici olarak askıda olan İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği, söz konusu geminin seyrini tamamlamasının ardından kuzey-güney yönlü olarak trafiğe açıldı.

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş boğaz İstanbul Boğazı İstanbul Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü gemi trafiği Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı