Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-ece-ronayin-gozaltina-alinmasina-dair-detaylar-ortaya-cikti-10922

Ece Ronay'ın gözaltına alınmasına dair detaylar ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'in Pendik ve Gebze'de işyerlerinin kurşunlanması olayıyla ilgili gözaltına alındı. Bu sabah saatlerinde biri çocuk 6 kişinin gözaltına alındığı operasyonda Ece Ronay'ın, kurşunlama olaylarının azmettirici olduğu öne sürüldü.

12punto.com.tr / Müslim SARIYAR

Güzellik merkezi sahibi olan fenomen Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'in işyerinin kurşunlanmasına azmettirmekten İstanbul'da gözaltına alındı.

EŞ ZAMANLI OPERASYONLAR GERÇEKLEŞTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 28.11.2023 tarihinde, Pendik ilçesinde faaliyet gösteren Mehmet Bilir'e ait güzellik salonuna motosikletli kasklı şahıslarca ateş edilmesi, 01.12.2023 tarihinde, Kocaeli Gebze ilçesinde faaliyet gösteren oto galeriye motosikletli kasklı şahıslarca ateş edilmesi olaylarıyla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde, olayları gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli şahıslar ve olayın azmettirici olan Ece Ronay'ın yakalanması için bu sabah eş zamanlı birçok adrese operasyon yaptı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan operasyon sonucunda aralarında 1'i çocuk 6 kişi gözaltına alındı.

Şahısların evlerinde gerçekleşen aramalarda, 1 adet 9 mm çapında otomatik silah,1 adet 9 mm çapında tabanca, 58 adet 9 mm çapında fişek ve 1 adet hassas terazi bulundu.

Silahların saldırı esnasında kullanılan silahlar olduğu tahmin edilirken, incelenmek üzere Balistik Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

ECE RONAY KİMDİR?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991'de Diyarbakır'da dünyaya geldi. 32 yaşındaki Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunudur.

İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

"Karpuz" şarkısı ardından "Git Çatla" isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu.

Ece Ronay'ın güzellik merkezleri bulunmaktadır.

Haber Kaynağı : 12punto