Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-kafes-operasyonunun-ayrintilari-ortaya-cikti-tetikcinin-silahi-tutukluk-yapinca-6333

Kafes Operasyonu’nun ayrıntıları ortaya çıktı! Tetikçinin silahı tutukluk yapınca…

İstanbul düzenlenen "Kafes" Operasyonları kapsamında çökertilen suç örgütüne yönelik yeni detaylar ortaya çıktı. Çetenin Beyoğlu’nda bir gece kulübüne saldırı girişiminin görüntüleri ortaya çıktı. Silahı tutukluk yapan tetikçi darp edildi.

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

İstanbul Büyükçekmece Başsavcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, liderliğini Özgür Saral'ın yaptığı organize suç örgütüne yönelik olarak İstanbul ve İzmir'de eş zamanlı Kafes Operasyonu düzenlenmişti. Düzenlenen operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.

OLAYIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Bu soruşturma kapsamında çetenin 2 yıl önce Beyoğlu'nda bir eğlence merkezine çökmeye çalıştıkları da iddia edildi. Sezai G.’nin işlettiği mekanı zorla almak isteyen şüpheliler silahlı saldırı girişimi bulunmuştu. O olayın güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde silahla ateş etmeye çalışan kişinin silahının tutukluk yaptığı görüldü. Tetikçi, bu hareketinin fark edilmesi üzerine darp edildi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar