Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dune 2 sinemalara geliyor: 'En iyi bilimkurgu filmi olabilir'

‘Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2’ filmi 1 Mart’ta vizyona girecek. Ön gösterimlerde eleştirmenler filme tam not verdi. Film için yapılan yorumlarda, duygusal hikaye, aksiyon ve karmaşık karakter yapıları övüldü.

Dune 2 sinemalara geliyor: 'En iyi bilimkurgu filmi olabilir'

Aksiyona girmesine kısa süre kala, Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2 için yapılan değerlendirmeler dikkat çekiyor. İncelemelerde filmin hikayesi övülürken, izleyicileri duygusal olarak etkilediği görüşü de eleştirmenlerin ortaklaştığı bir başka nokta oldu.  

Cuma günü vizyona girecek olan film için, ünlü yönetmen Christopher Nolan’da filmi ‘Star Wars: İmparator’un Dönüşü’ filmiyle kıyaslarken, aksiyon sahnelerini ve filmin karmaşık hikaye yapısını beğendiğini belirtti.

Dune serisinin yönetmeni Denis Villeneuve, GamesRadar sitesine açıklama yaparak “Bu benim asla yapmaya cesaret edemeyeceğim bir karşılaştırma. Bence bu güzel bir iltifat çünkü Empire Strikes Back açık ara en sevdiğim Star Wars filmi. Yani sanki Chris'ten (Nolan) inanılmaz bir iltifat geliyor” dedi.

Öte yandan film, henüz vizyona girmeden ünlü sinema sitesi Rotten Tomatoes’ta %97 kullanıcı puanı aldı.

The Guardian gazetesi, film için yapılan yorumlarına dayanarak, ‘hipnotize edici, heyecan verici ve bilimkurgu sinemasının muazzam bir başarısı’ yorumunu yaptı. Bazı eleştirmenler filmin ‘gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmi olabileceğini iddia ediyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki Dune: Part Two Christopher Nolan Sinema