Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Haluk Levent, Eurovision hakkında konuştu: 'Nihai hedefinden saptı'

Sanatçı Haluk Levent, tartışmalara sahne olan Eurovision Şarkı Yarışması hakkında konuştu. Levent, "Eurovision, nihai hedefinden saptı. Komşu komşuya oy veriyor" dedi.

Haluk Levent, Eurovision hakkında konuştu: 'Nihai hedefinden saptı'

Bu sene İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, İsrail’in abluka altındaki Gazze’ye saldırıları nedeniyle oldukça tartışma yarattı.

Eurovision’un organizatörlerinin aldığı kararlar hem yarışmacılar hem de izleyiciler tarafından eleştirilirken İsveç’te halk, İsrail’in yarışmaya katılımını protesto etmek için sokaklara döküldü.

Tartışmalı Eurovision Şarkı Yarışması’nın bu seneki kazananı ise İsviçre adına yarışan Nemo oldu. Nemo, yarışmada söylediği 'The Code' adlı şarkıyla 591 puan alarak birinci oldu.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Girne’de verdiği konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'KOMŞU KOMŞUYA OY VERİYOR'

Eurovision hakkında konuşan Levent, "Eurovision, bizim nostaljimiz. Dünya artık şarkıların yarıştırıldığı bir yer olmamalı. Halk ve jüri seçiyor ama Semiha Yankı’nın ‘Seninle Bir Dakika’ şarkısı, bence dünyanın en güzel şarkısı ama birinci olamadı. Eurovision, nihai hedefinden saptı. Komşu komşuya oy veriyor. Benim düşüncem yarışmaya girmektense şarkımızı dünyaya tanıtmaktır. Eurovision en zirve değildir" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Haluk Levent eurovision Eurovision 2024 Eurovision Şarkı Yarışması

İlgili Haberler