Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hücreler adlı tiyatro oyununun galası gerçekleşti

Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ gibi dev oyuncu kadrosunu aynı sahnede buluşturan BKM’nin 2024 prodüksiyonu 'Hücreler'in galası önceki akşamı Maximum Uniq Hall’da gerçekleşti.

Hücreler adlı tiyatro oyununun galası gerçekleşti

Yapımını BKM’nin, yaratıcı yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Engin Günaydın’ın kaleminden yine Engin Günaydın ve Doğu Yaşar Akal’ın yönetmenliğinde gerçekleştirilen ve ünlü isimleri kadrosunda buluşturan 'Hücreler'in galası kültür-sanat ve eğlence dünyasını bir araya getirdi.

Cem Yılmaz, Ahsen Eroğlu, Alina Boz-Umut Evirgen, Alp Navruz, Atakan Çelik, Aybüke Pusat, Ayta Sözeri, Berkay-Ezgi Tulumbacı, Bige Önal, Birce Akalay, Bora Akkaş, Burak Topaloğlu, Caner Alkaya, Derya Karadaş, Ece Uslu, Emin Alper Emre Yusufi, Erdem Şenocak, Esra Erol, Şevval Sam, Tahsin Hasoğlu ve Taner Ölmez geceye katılanlar arasındaydı.

Bir dönem Engin Günaydın ile küs olduğu iddia edilen Cem Yılmaz'ın, Hücreler'in galasına elinde çiçekle katılması dikkat çekti.

HÜCRELER OYUN KONUSU

İnsan vücudundaki hücrelerin hayatını fantastik ve sürreel bir komedi dili ile aktaran oyun, ‘Nejat’ isimli karakterin yaşadığı olumsuzluklar karşısında vücudundaki hücrelerinin verdiği tepkileri sahneye taşıyacak. Hücreler, çökmekte olan bir organizmanın içinde, hayatta kalmaya çalışan hücrelerin ironik hikâyesini anlatıyor.

Hücreler adlı oyun; 8, 9, 21, 22, 27, 28 Şubat’ta Maximum Uniq Hall’de seyirciyle buluşacak.


Haber Kaynağı : 12punto

Engin Günaydın Hücreler tiyatro

İlgili Haberler