Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Oscar ödüllü yönetmen Christopher Nolan'ın yeni projesi belli oldu

Oppenheimer filmiyle geçtiğimiz yıla damga vuran ve Oscar ödülünü de kucaklayan Christopher Nolan yeni projesi için çalışmaya başladı.

Oscar ödüllü yönetmen Christopher Nolan'ın yeni projesi belli oldu

2023 yazında vizyona giren ve hatta Barbie ile vizyon tarihleri çakışarak gişede kıyasıya bir mücadele yaşanmasını sağlayan Oppenheimer'ın yönetmeni Christopher Nolan yeni projesi için çalışmaya başladı.

Eşi ve uzun süredir birlikte çalıştığı Emma Thomas, Christopher Nolan'ın şimdiden bir sonraki projesine hazırlandığını doğruladı.

Nolan'ın yeni projesi, 2024 ödül törenine "En İyi Film" de dahil olmak üzere yedi ödülle damga vuran Oppenheimer'ın hemen ardından geliyor.

'HEYECAN VERİCİ'

Oscar ödüllü yönetmenin 12 uzun metrajlı filminin de yapımcılığını üstlenen Thomas, çok fazla detay vermeden, verdiği röportajda kocasının yeni filmiyle ilgili konuştu:

"Çok heyecan verici olduğunu söyleyebilirim. Oppenheimer inanılmaz derecede başarılıydı ve bir fırsatımız olduğunu düşünüyoruz."

'HER ŞEYE AÇIĞIM'

Geçtiğimiz kasım ayında da gelecekteki film planları hakkında konuşan Nolan, her şeye açık olduğunu söylemişti:

"Fikirler her yerden gelir. Çizgi romanlardan ve romanlardan uyarlamalar yaptım, özgün senaryolar yazdım. Her şeye açığım. Ama bir yazar ve yönetmen olarak ne yaparsam yapayım, tamamen ona sahip olduğumu hissetmem gerekiyor. Onu kendime özgü kılmak zorundayım.”


Haber Kaynağı : 12punto

Oppenheimer Christopher Nolan

İlgili Haberler