Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP Sözcüsü Çelik'ten, Özgür Özel'e: Cumhuriyet tarihindeki en büyük Atatürk istismarlarından birine imza attı

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı bir mitingde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yerel seçimler ve Atatürk hakkında yaptığı açıklamalara dair soruları yanıtladı.

AKP Sözcüsü Çelik'ten, Özgür Özel'e: Cumhuriyet tarihindeki en büyük Atatürk istismarlarından birine imza attı

Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i eleştirerek, "Biz hizmet üretmeye devam ederken Atatürk'ün, kendi partisine 'şu illeri kazanın' dediğini ileri sürerek kendince, kendi kendisine bir uydurmada bulunarak Cumhuriyet tarihindeki en büyük Atatürk istismarlarından birine imza attı." dedi.

Ömer Çelik, partisinin Ceyhan ilçesindeki Murat Göğebakan Kültür Merkezi önünde düzenlediği mitingde, Ceyhan'ın çok kıymetli olduğunu söyledi. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Atatürk bize diyor ki 'başarılı olun, şu, şu, şu illeri alın" diye bir konuşma yaptığını anımsatan Çelik, şöyle devam etti:

"Biz hizmet üretmeye devam ederken Atatürk'ün, kendi partisine 'şu illeri kazanın' dediğini ileri sürerek kendince, kendi kendisine bir uydurmada bulunarak Cumhuriyet tarihindeki en büyük Atatürk istismarlarından birine imza attı. 

Atatürk'ün istediği, ülkemizin tam bağımsızlığı yolunda Cumhuriyetimizin güçlenmesi, kuvvetlenmesi, her alanda Türkiye'nin egemenlik haklarını savunacak şekilde güçlü olmasıdır. 

Bununla ilgili olarak Türkiye'nin egemenliğini güçlendirmek, Türkiye'nin egemenliğine göz diken terör örgütleriyle mücadele etmek, Cumhuriyetimizi güçlendirmek, demokrasimizi güçlendirmek, her alanda büyük eserlere, büyük işlere imza atmak Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşti. "

"İÇİMİZ DIŞIMIZ BİR"

Çelik, cumhurbaşkanı seçiminde muhalefetin bir yandan Atatürk istismarı yaparken bir yandan da teröre destek verenlerle çeşitli masalar kurduğunu, aynı anda farklı taraflarla gizli protokol yapıp vatandaşa yalan söyleyerek bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirtti.

Bu "gizli işleri" seçimden sonra öğrendiklerini anlatan Çelik, "Seçimden sonra tek tek itiraflar gelmeye başlayınca öğrendik. Şimdi merakla bekliyoruz. Bakalım bu seçimden sonra hangi pazarlıklar ortaya çıkacak, hangi itiraflar arka arkaya gelecek? Ama bizim içimiz, dışımız bir. Biz, vatandaşın huzurunda ne söylüyorsak kafamızın arkasında da o var. Biz Ceyhanlıya ne söylüyorsak Türkiye için arzu ettiğimiz şey o." diye konuştu.



Haber Kaynağı : AA

Atatürk Cumhuriyet CHP demokrasi Erdoğan miting muhalefet Ömer Çelik Özgür Özel