Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Akşener istifa ettirmişti. İYİ Partili Özkan, İBB Grup Başkanvekilliğine yeniden seçildi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talebi üzerine görevinden istifa eden İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, meclis üyeleri tarafından yeniden grup başkanvekili olarak seçildi.

Akşener istifa ettirmişti. İYİ Partili Özkan, İBB Grup Başkanvekilliğine yeniden seçildi

İYİ Parti’nin yerel seçimlere 81 ilde kendi adayları ile girme kararının ardından partiden ardı ardına istifalar yaşanmıştı.

Bu isimlerden biri de İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talebi üzerine bu görevinden istifa etmişti.

İSMAİL SAYMAZ PAYLAŞTI

İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Akşener'in isteğiyle istifa ettirilen İbrahim Özkan'ın İYİ Parti İBB Grup Başkanvekilliğine seçildiğini açıkladı. 

Saymaz şunları söyledi:

Dün İYİ Parti'nin İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, CHP ile işbirliğini savunduğu için Akşener'in isteğiyle istifa ettirilmişti. Bugün İYİ Parti İBB Grubu, başkanvekilliği için seçim yaptı. Özkan, oylamaya katılan sekiz meclis üyesinden yedisinin oyuyla yeniden seçildi.

Bu arada İYİ Parti İBB Grubu, İmamoğlu karşısında aday adayı olduğunu açıklayan Suat Sarı'yı grup sözcülüğünden aldı ve yerine Bora Kılıç'ı atadı.

ÖZKAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

İYİ Parti İBB Grubu tarafından yeniden başkanvekili seçilmesi üzerine İbrahim Özkan sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı. Özkan şu ifadeleri kullandı:

 

“Hür ve müstakil” bir şekilde iradelerini ortaya koyan ve beni tekrar İBB İYİ parti Grup Başkanvekili olarak seçen arkadaşlarıma bana duydukları güvenden dolayı teşekkür ederim.

 

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

CHP İBB İsmail Saymaz ibrahim Özkan İYİ Parti işbirliği Meral Akşener seçim