Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Boris Johnson oy verme merkezine giderken kimliğini unuttu

İngiltere'deki yerel seçimlerde eski Başbakan Boris Johnson, oy kullanmak için kimliğini unuttuğu için oy verme merkezinden geri çevrildi. Johnson, daha sonra fotoğraflı kimlik kartıyla geri döndü ve oyunu kullanabildi.

Boris Johnson oy verme merkezine giderken kimliğini unuttu

İngiltere'nin eski Başbakanı Boris Johnson, oy kullanmak için geçerli kimliğini unuttuğu için oy verme merkezinden geri çevrildi.

İngiltere ve Galler'de halk belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve polis komiserlerini belirlemek için saat 07.00'de (TSİ 09.00) sandık başına gitti. Oy verme işlemi saat 22.00 (TSİ 00.00) itibarıyla sona erdi.

107 seçim bölgesinde sandık başına giden seçmenler aynı zamanda 35 Polis ve Suç Komiseri'ni (PCCs) seçmek üzere oy verdi.

BORİS JOHNSON KİMLİĞİNİ UNUTTU

Sky News'te kaynaklarından elde edilen habere göre, eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, oy kullanmak için geçerli kimliğini unuttuğu için oy verme merkezinden geri çevrildi.

Johnson'ın sözcüsünün açıklamasına göre, sandık görevlileri tarafından geri çevrilen Johnson, daha sonra fotoğraflı kimlik kartıyla geri döndü ve oyunu kullanabildi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Boris Johnson İngiltere yerel seçim