Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8822
Dolar
Arrow
34,0393
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9689
Altın
Arrow
2822,0000
BIST
Arrow
9.729

CHP Ankara İl Başkanı anlattı: Özel-Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşuldu?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde akşam yemeğinde bir araya geldi. Görüşmede tüzük değişiklikleri ele alındı.

CHP Ankara İl Başkanı anlattı: Özel-Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşuldu?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol da katıldı.

Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ın ev sahipliğinde, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya gelerek, tüzüğümüzde yapacağımız değişikliklere ilişkin önerilerini dinledik" ifadelerine yer verdi.

 

ÖZGÜR ÖZEL'İN DAVETİ ÜZERİNE GERÇEKLEŞTİ

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, yaptığı açıklamada, görüşmenin Özgür Özel'in daveti üzerine gerçekleştiğini belirtti. Erkol, Özel’in, tüzük değişiklikleri konusunda eski genel başkanlarla görüşmeler yapmak istediğini ve bu çerçevede Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelindiğini söyledi.

Görüşmede, Özgür Özel'in tüzük değişiklikleriyle ilgili ayrıntılı bir sunum yaptığını ifade eden Erkol, Kılıçdaroğlu’nun zaman zaman sorular sorarak konuyu daha açıklayıcı hale getirdiğini aktardı.

DEĞİŞİKLİKLER PARTİ MECLİSİ'NE SUNULACAK

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, tüzük değişikliklerinin hızlı bir şekilde yenilendiğini ve değişikliklerin hem Parti Meclisi’ne hem de Meclis Grubu’na sunulacağını belirtti. Kılıçdaroğlu'na yapılan değişikliklerin yazılı olarak da verildiğini ve revize edilmiş halinin de kendisine iletileceğini söyledi.

GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ

Erkol, görüşmenin olumlu geçtiğini ve tarafların görüşmeden memnun kaldığını belirterek, bu tür görüşmelerin tekrarlanabileceğini ifade etti.

Parti Meclisi ve TBMM Grubu toplantısı ile Ankara İl Danışma Kurulu’ndan gelen öneriler doğrultusunda tüzük taslağında yapılacak değişiklikler konusunda Kılıçdaroğlu ile irtibat halinde olunması kararlaştırıldı. 

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkanlığı sırasında vadettiği tüzük değişikliklerinin taslak metinde yer aldığını belirterek, yeni bir önerisi olup olmadığını sordu. Kılıçdaroğlu, yeni bir önerisi olmadığını, taslağın son halini gördükten sonra bilgi vereceğini ifade etti.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

CHP CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu CHP Tüzük Kurultayı