Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

CHP'li başkana çakarlı aracı sorduk: 'Çakarlı araca binsinler ama halkın yoksulluğunu halletsinler'

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun bir yurttaşla yaptığı konuşma ve ardından çakarlı araca binip bölgeden uzaklaşması sosyal medyada gündem olmuştu. CHP İzmir İl Başkanlığı 12punto'ya yaptığı açıklamada, Aslanoğlu'nun görüştüğü işçilerin işe iade edildiğini çakarlı araç tartışmalarını da AKP'li trollerin gündeme getirdiği kaydedildi.

CHP'li başkana çakarlı aracı sorduk: 'Çakarlı araca binsinler ama halkın yoksulluğunu halletsinler'

Burak DEMİRBAŞ-12punto.com.tr/ ÖZEL

Sosyal medyada CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun çakarlı aracının önünde bir yurttaşla yaptığı görüşme sosyal medyada gündem olmuştu.

Görüntüler sonrası CHP İzmir İl Başkanlığı, 12punto'ya açıklamalarda bulundu.

CHP İzmir İl Başkanlığı Basın Danışmanı Sait Çelik, Aslanoğlu'nun görüntüdeki yurttaşla yaptığı görüşmeye ilişkin, "Büyükşehir Belediyesi'nde işten çıkartılan işçiler vardı görüntüler onlarla olan sohbet üzerineydi" yanıtını verdi. 

İŞÇİLER İŞE GERİ DÖNDÜ

Görüşmenin ayrıntılarını açıklayan Çelik, şunları söyledi:

"Orada bizim için ana gündem maddesi, oradaki arkadaşlar işten çıkarılan ve işlerine geri dönmeleri için görüştüğü isimler. Zaten o görüşmeden sonra büyükşehir belediyesi tekrar davet etti ve işlerine geri dönmeleri için anlaşmaya varıldı."

ÇAKARLI ARAÇ TARTIŞMASI

Çakarlı araç konusunu 'AKP'li trollerin' gündeme getirdiğini belirten Çelik, "Onların paylaşımının altına gerekli cevaplar verilmiş" dedi.

Çelik çakarlı araç tartışmasına ilişkin ise, "Yasal bir çakarlı araç. Trafikte kayıtlı bir araç. Olay işçilerin işe geri dönmesi olduğu için o gündeme hiç girmedik. Bizim için gündem işçilerdi. Keşke çakarlı araca binen herkes binsin ama halkın yoksulluğunu halletsinler, işsiz kalan işçileri işe alsalar diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : Burak Demirbaş

çakarlı araç CHP İzmir İl Başkanlığı Şenol Aslanoğlu