Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

'Mekanın sahibi geri geldi' demişti: Memleket Partisi'nden Sinan Oğan'a 'soğanlı' yanıt!

Muharrem İnce’nin genel başkan olduğu Memleket Partisi’nin sosyal medya hesabından Sinan Oğan’a yönelik göndermeli bir paylaşım yapıldı.

'Mekanın sahibi geri geldi' demişti: Memleket Partisi'nden Sinan Oğan'a 'soğanlı' yanıt!

Kocaeli’de Türkiye İttifakı Partisi’nin il başkanlığı açılışına katılan Sinan Oğan, burada yaptığı konuşmada ‘Türkiye İttifakı’ adını kullanan CHP lideri Özgür Özel’i hedef alarak “Mekanın sahibi geri geldi. Özel sizi sahneden alalım” dedi.

Oğan’ın açıklaması gündemdeki yerini korurken Muharrem İnce’nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi’nin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Memleket Partisi'nin paylaştığı resimde pilav varken, ikinci fotoğrafta ise soğan ve pilav olduğu görüldü. Ayrıca resimde, "Pilava sadık kalın, mekanın sahibi gelmiş" yazıldı.

 

Sosyal medyada bu metnin Oğan'ın sürekli olarak söylediği "Plana sadık kal" ve birkaç gün önce söylediği "Mekanın sahibi geldi" sözlerine yönelik olduğu, pilavın yanındaki 'soğanın' da internette Sinan Oğan hakkında dolaşan esprilerle alakalı olduğu iddia edildi.

NE OLMUŞTU?

2023’teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ATA İttifakı’nın adayı olarak giren ve seçimin ikinci turunda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan, Türkiye İttifakı Partisi'nin Kocaeli'deki il başkanlığı açılışında konuşma yapmıştı.

‘Türkiye İttifakı’ ismini kullandığı gerekçesiyle CHP lideri Özgür Özel’i emek hırsızlığıyla suçlayan Oğan, şu ifadeleri kullanmıştı:

"İsmimiz Türkiye İttifakı Partisi'dir. Bu isim Türkiye İttifakı Partililerin ve Türk Milleti'nin bulduğu isimdir ama son dönemde başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel partimizin adını kullanıyor çünkü görüyorlar. Koskoca CHP Genel Başkanının partimizin ismimizi kullanacağı aklıma gelmezdi ama oldu. Özel'e sormak isterim, hani sizin Millet İttifakı'nız vardı? Kimsenin emek hırsızlığı yapmasına izin vermeyeceğiz."


Haber Kaynağı : 12punto

Memleket Partisi Muharrem İnce Sinan Oğan soğan

İlgili Haberler