Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Seçime sayılı günler kala Murat Kurum yaptırdığı son anketin sonucunu açıkladı! 'Bizim ölçümlerimizle...'

AKP ve MHP'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon programında yaptırmış oldukları son seçim anketinin sonuçlarını açıkladı. 14-28 Mayıs seçimlerinden önceki anket şirketlerinin sonuçlarını hatırlatan Kurum, "Manipüle edilen anketler de var. Bunu da doğru bulmuyorum. Bütün anket firmaları 14-28 Mayıs'ta farklı konuşuyorlardı. Hatta bugünkü CHP'li yönetim çıktı, 'Biz kazandık, öndeyiz.' gibi manipülasyonlar yaptılar, yine yapacaklardır. Buradan da milletimizi, bu noktada sandık görevlilerimizi uyarmak istiyorum. Son ana kadar biz orayı terk etmeyeceğiz, etmemeliyiz. Çünkü aynı manipülasyonu yine yapacaklar" sözleriyle de muhalefeti hedef aldı.

Seçime sayılı günler kala Murat Kurum yaptırdığı son anketin sonucunu açıkladı! 'Bizim ölçümlerimizle...'

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Habertürk canlı yayınında Seçime Doğru Özel programında Esra Toptaş ve Fevzi Çakır'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

'Kazanıyor musunuz?' sorusunu yanıtlayan Kurum, "Benim sahada gördüğüm motivasyon; bizim açık ara kazanacağımız. İnşallah 31 Mart akşamı bize gönül veren tüm kardeşlerimizle İstanbul'un sorunlarını çözmek üzere inşallah liyakatli kadrolarla geliyoruz." yanıtını verdi.

Aleyhine ve lehine birçok anket bulunduğunu aktarılan Kurum, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Manipüle edilen anketler de var. Bunu da doğru bulmuyorum. Bütün anket firmaları 14-28 Mayıs'ta farklı konuşuyorlardı. Hatta bugünkü CHP'li yönetim çıktı, 'Biz kazandık, öndeyiz.' gibi manipülasyonlar yaptılar, yine yapacaklardır. Buradan da milletimizi, bu noktada sandık görevlilerimizi uyarmak istiyorum. Son ana kadar biz orayı terk etmeyeceğiz, etmemeliyiz. Çünkü aynı manipülasyonu yine yapacaklar. Çünkü bunların algı siyasetinden başka milletimize sunabilecekleri hiçbir şey yok. Sürekli algı, bahane."

Kendi yaptırdığı son seçim anketinin sonuçlarını da paylaşan Kurum, "Bizim ölçümlerimizle 1,7 puan farkla kazanacağız" dedi.


Haber Kaynağı : AA

Cumhur İttifakı İstanbul Seçim anketi Murat Kurum