Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Zafer Partisi'nin şehitleri anma yürüyüşü engellendi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinin Antalya il başkanlığınca şehitleri anmak için düzenleyeceği yürüyüşe kaymakamlık tarafından kendilerine önceden bilgi verilmediği gerekçesiyle izin verilmediğini duyurdu.

Zafer Partisi'nin şehitleri anma yürüyüşü engellendi

Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Antalya'da gerçekleştirilmek istenen yürüyüşün engellenmesine tepki gösterdi.

Şehit edilen Mehmetçikleri anmak adına yapılmak istenen bu yürüyüşün neden engellenmek istediğini anlamadığını söyleyen Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı uzun bir paylaşımla olanlara tepki gösterdi.

Özdağ paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Antalya İl Başkanımız Mert Özmutlu, 26.12.2023 tarihinde PKK tarafından Kuzey Irak’ta şehit edilen Mehmetçiklerimizi anmak amacı ile lokma dağıtımı ve yürüyüş gerçekleştirmek için Muratpaşa Kaymakamlığı’na dilekçemizi teslim etti.

Daha sonra il başkanımız Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan tarafından davet edildi. Kendisine bu anma programını yapmak için önceden bilgi vermesi gerektiği söyleyerek şehitleri anma programı için izin vermeyeceği söylenmiştir.

Bu programı gerçekleştirirse kolluk kuvvetleri ile karşı karşıya kalırsın diye tehdit edilmiştir. İl başkanımız kaymakama ‘Biz bu yürüyüşü şehitlerimiz adına yapıyoruz’ demiş ve oradan ayrılmıştır.

“FİLİSTİN VE HAMAS İÇİN YAPMIŞ OLSAYDIK..."

Şimdi sorarım kaymakam beye biz bu yürüyüşü Filistin ve Hamas için yapmış olsaydık yine aynı tepkiyi verir miydiniz?

Zafer Partisi ne pahasına olursa olsun şehitlerimizi anmaktan vazgeçmeyerek yürüyüş programına devam edecektir.

Bütün Antalya halkını şehitlerini anmak için yürüyüşe katılmaya davet ediyorum. İçişleri Bakanı ve Antalya valisinin de Muratpaşa kaymakamının şehitleri anmak için yürüyen halkın üzerine polis yollamayacağından eminim.


Haber Kaynağı : 12punto

Antalya Ev Filistin hamas Kaymakam Sosyal Medya Polis şehit Ümit Özdağ

İlgili Haberler