Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ali Koç ve Hasan Arat'tan süper kupa açıklaması: 'Başvuru yapacağız'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç Tüpraş Stadında yapılan görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

Ali Koç ve Hasan Arat'tan süper kupa açıklaması: 'Başvuru yapacağız'

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Tüpraş Stadyumunda bir araya geldi. Toplantının ardından iki başkan kameraların önüne geçerek basın toplantısı düzenledi. 

Görüşme sonrası konuşan Hasan Arat, "Kapımız herkese açık. Çok büyük camialar. İlk ziyaret Ali Bey’den geldi. Ortak sorunlarımızı konuşmamız lazım, buna ihtiyacımız var'' ifadelerini kullandı.

Ali koç ise şöyle konuştu:

"Ben buraya yönetim kurulumdan 6 arkadaşımla birlikte, Hasan Bey'in yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti için geldik. Hasan Arat'ın dediği gibi futbolumuzun sorunlarını, nerelerde güç birliği yapmamız gerektiğini konuştuk. Pek çok alanda birbirine benzer bir kulübüz. Özellikle vatan konularında çok paralel ilkelere sahibiz. Bizim buradaki ana hedefimiz sahada ve salonlarda rekabet, saha dışında da yapıcı rekabet. Sorunlarımız, sıkıntılarımız hep aynı.

"SÜPER KUPA İÇİN BAŞVURU YAPACAĞIZ"

Ali Koç oynanmayan 2011 Süper Kupa maçı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

''Konuştuğumuz en önemli konulardan biri 2011'den kalan Süper Kupa maçımız. Bizim buna müracaat etmeden TFF'nin bizi çağırması gerekirdi ancak onlarda yeterince bir kımıldama görmedik. Bunun için bir başvuru yapacağız. Takvim çok sıkışık. En yakın zaman, ligler başlamadan gibi gözüküyor. Ancak bu maçın en kısa sürede planlanıp, hayata geçirilmesi gerekiyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Fenerbahçe Hasan Arat Ali Koç