Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bülent Uygun: Futbolcularımızı kutluyorum

Süper Lig'in 33.haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. Karşılaşmanın ardından Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun maça dair değerlendirmelerde bulundu.

Bülent Uygun: Futbolcularımızı kutluyorum

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Süper Lig'de oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun, maçın temposu yüksek ve keyifli bir mücadele olduğunu belirterek hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi 

Bülent Uygun'un açıklamaları şu şekilde: 

 "İzleyenlerin keyif aldığı, temposu yüksek, bol pozisyonlu bir maç oldu. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Fenerbahçe bugün Konferans Ligi kupasını kazanabilecek kadrosuna sahipken talihsizce elendi. Sendromlar, sezon içerisinde yaşadığı aksiliklerle birlikte bizim maç daha önem taşıyordu. Biz ise UEFA Kupası'na katılabilmek adına bu maçlarda alacağımız puanlar bizi çok daha iyi yerlere getirecekti. Beşiktaş'ı yendik. Trabzonspor'u yendik. Galatasaray'la berabere kaldık. Bugün de Fenerbahçe'ye karşı pozisyonlar versek de pozisyonlara girdik. Futbolcularımızı kutluyorum."



Haber Kaynağı : 12punto

Sivasspor Fenerbahçe Bülent Uygun